To je to što me zanima!

Inspektori u 1023 lokala ulovili samo 11 pušača

Inspektori su u srijedu ujutro obišli 170 kafića i restorana. Kontrolirali su poštuju li ugostitelji i gosti zabranu pušenja. Ulovili su samo njih osam
Vidi originalni članak

Inspektori su u srijedu ujutro obišli 1023 kafića i restorana. Kontrolirali su poštuju li gosti i ugostitelji zabranu pušenja.
Zabilježili su 11 slučajeva kršenja zakona. Gosti su zapalili cigaretu jer se nisu sjetili da je počela zabrana - rekao je ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović. Od četvrtka inspektori će kažnjavati prekršitelje. Očekuje se da će zdravstveni sustav zabranom uštedjeti tri milijarde kuna godišnjih troškova za liječenje bolesti koje su izravna posljedica pušenja. Ne vjeruje da će pasti promet u ugostiteljstvu jer su već otvorene terase.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ASSHR 06.05.2009.

    ma samo mogu reci da nas ova vlada j....e i u mozak a i tam iza kak se njima sprdne... ko da smo svi retardirani...

  • Mikiss 06.05.2009.

    Cu,j ulovili.?Sad ce biti i lov na pusace?Jadno je to i zalosno.Nepusac sam ali mislim da sa toliko zabrana se ide umjesto u bolju demokratiju nazad ka sovjetskom uredjenju drustva.Upravo sam na vijestima cuo da ugostiteljski objekti koji nemaju terase su danas bili uglavnom prazni..recesija sto bi Sanader rekao!!

  • daniel051 06.05.2009.

    ne podržavam pušenje,al ovo je krivi put za suzbijanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare