To je to što me zanima!

Inspektorica ga kaznila zbog fotoaparata na svadbi

Na udaru inspekcije Državnog inspektorata u Osijeku našli su se fotografi na svadbama ili pričestima. Inspektori neumorni obilaze sale
Vidi originalni članak

Inspekcije Državnog inspektorata u Osijeku najavile su rat 'radu na crno’. Na udaru su se našli fotografi koji su snimali svadbe, pričesti i slično. Inspektori svake subote obilaze sale za večere i kažnjavaju fotografe koji nemaju obrtnicu ili radni nalog. Kaznu nije zaobišao ni fotograf Marin Franov iz Osijeka koji je, kao pozvani gost, došao na vjenčanje svom najboljem prijatelju Kruni Petriću, također fotografu i reporteru 24sata.
Uvjeravali su inspektoricu da su dugogodišnji prijatelji i da Marin ne radi nego je par fotografija napravio za privatni album. Da to nisu uspjeli dokazati nakadno Franov bi dobio tri mjeseca zabrane rada i 10.000 kuna kazne.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • emem 13.04.2008.

    Pa dobro jel taj Franov dobio kaznu ili ne???„Kaznu nije zaobišao ni fotograf Marin Franov iz Osijeka.“ „Da to nisu uspjeli dokazati nakadno Franov bi dobio tri mjeseca zabrane rada i 10.000 kuna kazne?!“

  • petruss 13.04.2008.

    HAHAHAAA. NAPOKON! SVANUO JE I TAJ DAN! MENE SU ISTRESLI ZA 7000KN I STAVILI PARE U ĐEP. SVI SMO ISTI! PLATITE POREZ LOPOVI!

  • Mona Lisa 12.04.2008.

    Sretno mladenci želim vam sretan brak i troje potomaka ! U vas je puno ljubavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare