To je to što me zanima!

"Inteligencija je ženi prije same menstruacije skroz na dnu"

Milivoj Lulek u eter Radio Antene nazvao je jedan župni ured i svećeniku se požalio kako mu se supruga odrekla seksa u korizmi. Lulek je župnika zamolio za savjet
Vidi originalni članak

Milivoj Lulek, alter ego glumca Saše Bunete, poznat je po svojim šaljivim telefonskim pozivima. Ovoga puta u eteru Radio Antene 'ugostio' je svećenika. Nazvao je jedan župni ured i požalio se na problem seksa u braku. Naime župniku je kazao kako se njegova supruga u korizmi odrekla seksa stoga je od njega tražio savjet.

Razgovorljivi svećenik kazao mu je kako on kao suprug ima pravo na bračne dužnosti i da parovi u braku moraju udovoljavati jedno drugome. Lulek je svećeniku kazao da mu nije jasno kako njegova supruga ne razumije njegove potrebe.

- Recite joj da ste vi još jako mladi i da vas ne prisiljava na nevjeru - odgovorio je svećenik Luleku i pojasnio mu da je to pitanje inteligencije.

- Kod žena je inteligencija na vrhuncu u sredini menstrualnog ciklusa, a prije menstruacije žena je na dnu inteligencije - zaključio je svećenik i dodao da je inteligencija uvjetovana hormonima. 

Razgovor Milivoja Luleka i svećenika poslušajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 189

  • ArinaDraženović 16.03.2012.

    Dobro da mu nije savjetovao kakvog dečkiča!!!!!!!

  • valentinamala 16.03.2012.

    joooj... ja sam žensko i moram priznat... dobro sam se nasmijala na izjavu.. nema tu ljutnje, to je samo celibatsko neznanje :)

  • Monte_1 16.03.2012.

    Zapravo ja sam primijetila da je obratno...sredina ciklusa tj. plodni dani mi kvare inteligenciju jer sam non stop napaljena pa ne mogu mislit ni o čemu drugom osim o seksu hahaha jel se zeznuo. No vjerojatno je mislio na one promjene raspoloženja. Inteligencija nema s tim veze. Mi smo žene takve i gotovo, naviknite se više, a ne nas stalno napadati zbog onoga što jesmo i kako nas je Bog stvorio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare