To je to što me zanima!

Sprdaju se s Beljakom: "A kaj bu Andrej sa svim tim rukama"

Nagli preokret u HSS-u tj. odluka čelnika Kreše Beljaka da svojih pet potpisa za sastavljanje vlade da Andreju Plenkoviću izazvao je velik broj reakcija na Twitteru...
Vidi originalni članak

Nagli preokret u HSS-u tj. odluka čelnika Kreše Beljaka da svojih pet potpisa za sastavljanje vlade da Andreju Plenkoviću izazvao je velik broj reakcija na Twitteru, uglavnom negativnih. 

Među njima bilo je tweetova građana, ali i političara.

Donosimo vam neke od reakcija:

 

 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • Usora1 21.09.2016.

    a tek kad ga se jambo docepa... "ti ces meni davati podrsku grmoji i petrovu.."

  • Usora1 21.09.2016.

    a tek kad ga se jambo docepa... "ti ces meni davati podrsku grmoji i petrovu.."

  • mestar 21.09.2016.

    Ako se ne opametimo, jednostavno ce mo nestat kao nacija i drzava.Nisam rasist, ali ovo kako rade ovi sto upravljaju i vladaju drzavom nema veze s realnoscu ni s mozgom. Tek sto rec za radnnicku masu, manje upravljacke ribice,sve te nacionalne manjine, koje hoce da imaju svoje prestavnike u vladi, sponseruse, paraziti, uhljebi, mesetari. Jeli to normalno da se te nacionalne manjine nisu asimilirale u hrvatsko drustvo iako su kako neki tvrde tu nekoliko stoljeca, jos ne priznaju Hrvatsku za svoju domovinu. Sto hoce oni da svi imaju svog predsjednika i drzavu ili da nama svima nametnu svoju kulturu , vjeru i sve ostalo.Nemoze to tako. Jedna drzava, jedan jezik, jedno pismo, jedna vlada i svi ili jesu Hrvati ili nisu, neka se vec jednom odluce.Nema vise privelegija za nikoga i to je to jedino tako moze Hrvatska naprijed.Ti nasljednici x totalitaraca samo bleje bez veze, njihovi su imali svu moc 45 i vise godina pa nisu uspjeli unistit Hrvate,pa nece ni njihovi nasljednici, ali euronaguzina je nesto drugo i opasnije, jer je opozit od svih bivsi koja osvaja svijet s mrkvom, tulumima , paradama a svi znademo da kako to svijet voli, pogotovo oni koj zive u svom sijetu maste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare