To je to što me zanima!

Interpol oglasio alarm: Kamion pun eksploziva ukrali u Belgiji

Kamion je ukraden u subotu u Zedelgemu. Nije isključena mogućnost da su nepoznati počinitelji nakon krađe skinuli registracijske tablice s kamiona kako bi neopaženo napustili Belgiju
Vidi originalni članak

U Belgiji je ukraden kamion s više od 34.000 litara eksplozivnog materijala, javlja Daily Star.

Interpol je oglasio alarm nakon krađe vozila u subotu u gradu Zedelgemu. O samom incidentu nije poznato mnogo informacija. 

Upozorenje je poslano policiji i graničnim kontrolama diljem Europe, a posebno onima u Francuskoj, Luksemburgu, Njemačkoj i Nizozemskoj.

Nije isključena mogućnost da su nepoznati počinitelji nakon krađe skinuli registracijske tablice s kamiona kako bi neopaženo napustili Belgiju ili se uputili prema sigurno odredištu da iskrcaju eksplozivni materijal.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Damnatorum 23.01.2018.

    Mogli ste barem prevesti tj prenjeti točno članak ili ga barem kasnije izmjeniti. Ukraden je kamion s 34000l kemikalije koja nije niti eksploziv, niti se koristi za izradu eksploziva. Interpol je objavio da nije dao nikakvu uzbunu, ali nekako mi se čini da nije baš tako kako su đediji prenjeli.

  • ichbin2 23.01.2018.

    ukrao ga je onaj kome je bio namjenjen taj kamion s eksplozivom da ga ukrade. kako bi mogao netko slučajno ukrats kamion s eksplozivom? pa to se ne vidi u njemu. to je malo opakija igra...

  • 23.01.2018.

    Ne trljajte . Nisu ukrali nego ''ukrali'. Čuva se i pun kamion kokošiju kad netko želi da se ne ukrade, a kamoli eksploziv. Dakle, kamion je ''ukraden'' .

Komentiraj...
Vidi sve komentare