To je to što me zanima!

Ipak će usmrtiti pit bula Rija koji je ubio čovjeka?

Županijska veterinarska inspektorica za sada je odbacila mogućnost udomljavanja psa ubojice, što je nedavno zatražila Zagrepčanka Stela Gotal
Vidi originalni članak

Pit bul Rio koji je ubio nesretnog Stipu Vučića iz Solina u utorak bi mogao biti eutanaziran. Potvrdila je to županijska veterinarska inspektorica Veterinarskog ureda Split, Plamenka Levantin Kovač.
- To je jedna od mogućnosti, a o svemu ćemo se dogovoriti s vlasnicima - rekla je Levantin Kovač, te za sada odbacila mogućnost udomljavanja psa ubojice, što je nedavno zatražila Zagrepčanka Stela Gotal.
- Dobili smo njeno pismo, ali u ovom slučaju ne govorimo o psu bez vlasnika. Osim toga, riječ je o psu koji je ubio čovjeka. Kad bi vlasnici ipak željeli dati psa na udomljavanje, onda bismo mogli o tome razgovarati.
Inače, pas Rio se posljednjih dana ponaša više-manje normalno.
- Potišten je, ali ponaša se uobičajeno. Je li agresivan? Nije ni u mogućnosti pokazati agresivnost - rekla je Stela Gotal.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • evil 13.05.2008.

    gdje je sad udruga za zaštitu životinja! pas ne napada bez razloga! imam 2 retrivera koji ti jedu iz usta i u svima vide potencijalnog mazitelja ali ipak jednom napasnom susjedu nedaju prići dvorištu kao ni ostali psi u ulici!!! pa nie životinja kriva što je neko pokvareni zlostavljač ono što nevidimo oni vide i pamte do trenutka osvete, tj kad postaviš video nadzor onda tek neke ljude prokužiš.

  • ari_7 13.05.2008.

    Psa se nemože nazivati \" ubojicom\" jer životinja nije to napravila jer joj se dalo ubiti nekog starca od 70 i nešto godina nego tu postoji neki razlog. Ja sam odrasla s psom i to od malena imam samo njemačke ovčare i znam da nebi napali nekog bez nekog razloga, a i tata mi dresira pse pa znam malo više o psima. Tako da sam ja definitivno protiv da se pesek usmrti.

  • 13.05.2008.

    Pas ne grize bez razloga.A zar nije pisalo da je lik iskrvario nakon ugriza. Mogao je iskrvariti i nakon sto se porezao. ZAsto pitat vlasnika kad se oni ne brinu o psu.Nije briga zatvoriti psa u kavez .Toliko nehumanosti u cijeloj prici.I toliko halabuke.KAo da je nekom jako stalo da masa pocne mrzit pse.

Komentiraj...
Vidi sve komentare