To je to što me zanima!

Ipak je osumnjičena? D. Čuljak su ispitali u slučaju Core Media

Čuljak je ispitana u sklopu proširenja istrage u slučaju Core Media. Za zloporabe u gospodarskom poslovanju prvo je osumnjičen njezin bivši suprug Vladimir Šelebaj
Vidi originalni članak

Točno u podne, u ponedjeljak je prvi puta kao osumnjičena u Županijskom državnom odvjetništvu saslušana Dijana Čuljak. Kako piše Jutarnji list, dovezao ju je odvjetnik Gordan Preglej u BMW-u. Bez izjava su ušli u pravosudni kompleks u Selskoj 2. Izašli su nakon sat vremena. 

Dijana Čuljak ispitana je u sklopu proširenja istrage u slučaju Core Media. 

Za zloporabe u gospodarskom poslovanju prvo je bio osumnjičen njezin bivši suprug Vladimir Šelebaj Sellier i još četvero optuženih. Nakon iskaza Vladimira Šelebaja u slučaju protiv Siniše Svilana, pozvana je i Dijana Čuljak.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Komitetlija 26.02.2013.

    Vodi narodna vlast računa o obitelji. Ako neće sa Vladimirom biti milom mora silom. Imati će zajednički apartman.

  • CptNemo 26.02.2013.

    Zanimljiva je ona: kad je trebalo dobit posao na televiziji, mada NIJE bila HR džavljanka - dala je baš TOČNO kome je trebalo (uff, želudac od čelika, i za nju i za njega). Kad se htjela uhvatit malko žešćih zakulisnih igrica, i falilo joj love - opet je dala baš točno kome je trebalo. A kad se nanjušila glasine o podizanju optužnice - opet je dala BAŠ kome je trebalo. I ciljala je visoko, nije dala kriminalistu - nego odmah ravnatelju , valjda da si uštedi trud i vrijeme spavajući sa svima u "prehrambenom lancu" MUP-a. Kako nazivamo takve žene? sigurno ne TV-voditeljice, mada je i ta definicija prihvaćena u RH..

  • veron 26.02.2013.

    dobro se sredila za ovo poziranje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare