To je to što me zanima!

Ipak se dogovorili: Serijal o Titu večeras na HRT-u!

HRT se uspio dogovoriti s Antunom Vrdoljakom te će ipak u 20 sati prikazati prvu epizodu serijala o Titu. Vrdoljak demantira da je tražio 2 milijuna kn
Vidi originalni članak

Dokumentarni serijal o Josipu Brozu Titu ipak će se prikazati večeras kao što je i najavljivano s HRT-a. Sastanak oko dokumentarca trebao je početi u 11 sati, a Vrdoljak je zakasnio oko sat i pol. Dogovorili su se nešto prije 14 sati. Na sastanku su kako se doznaje uz Vrdoljaka i njegova sina, bili HRT-ovi Domagoj Burić, producent Tomislav Pulić te v.d. ravnatelja HRT-a Josip Popovac.
- Možemo potvrditi da večeras kreće serija Tito u 12 nastavaka. Različita tumačenja o kojima se pisalo su razriješena i nema izlaska iz postojećeg ugovora - rekao je glasnogovornik HRT-a Danko Družijanić nakon sastanka.
- Nije bilo nikakve 'frke' oko moje serije. Na HTV nisam išao ni zbog kakvog sastanka nego da popijem kavicu s Ravnateljstvom i da nazdravimo početku emitiranja moje serije, nije bilo nikakvih zabrana ni embarga, to je sve izmišljotina - izjavio je Antun Vrdoljak. Rekao je da je laž da je tražio dodatna dva milijuna kuna.
Da je ipak bilo problema svjedoči i to što je prije početka sastanka glasnogovornik Družijanić rekao da ne znaju što je sa serijom jer nisu dobili ni prvu kazetu serijala. U ugovoru je stajalo da će se emitirati šest epizoda, a ako ih bude više da će se emitirati pod istim uvjetima.  Doznaje da je Vrdoljak prvo javio Buriću u siječnju da misli širiti dokumentarac na deset epizoda, a nedugo nakon toga je javio da ih ima 12 i navodno tražio novac. Dok su se rješavali problemi i kako se nije znalo hoće li emitirati Tita, HRT je na teletekstu u tom terminu imao samo dokumentarni film. Nakon što su se dogovorili i to su promijenili te opet piše kako u 20 sati ide Tito.

Idi na 24sata

Komentari 220

  • pelinkovac 19.03.2010.

    vidi sto se doka raspiso,on bi pravio blajburge hahahahahahah

  • karadjordje 19.03.2010.

    Marsh.

  • istank90 19.03.2010.

    več odavno nisam vidio sliku ratnog zločinca u rubrici 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare