To je to što me zanima!

iPhone 4 gubi signal, Jobs poručuje: Ne držite ga tako

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
iPhone 4G potpuno izgubi signal nakon desetak sekundi držanja u ruci. Na YouTube stiže sve više videa na kojima se problem jasno može vidjeti
Vidi originalni članak

iPhone 4 je u službenoj prodaji tek jedan dan i već stižu prigovori. Naime, korisnici se žale da uređaj  postupno izgubi signal dok ga drže u ruci. Dokazi takvog ponašanja uređaja poslani su na YouTube gdje se jasno može vidjeti o čemu je riječ. Čelnik Applea Steve Jobs na pritužbe korisnicima savjetuje da svoje iPhone ne drže 'tako'.
- Samo ga izbjegavajte držati na taj način. Svi telefoni imaju neka osjetljiva područja - napisao je u e-mailu jednom korisniku. Antena u Iphoneu 4 je zapravo metalni obrub telefona.

JOBS NOVI iPHONE POKLONIO MEDVEDEVU
Steve Jobs susreo se s ruskim predsjednikom Dimitrijem Medvedevim koji je u posjetu SAD-u. Šef Applea predsjedniku je pokazivao kako radi iPhone 4G te mu ga poklonio.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • smoker35 25.06.2010.

    SMEĆE

  • Golden111 25.06.2010.

    Hahahaha katastrofa! Ma ovi iPhoni su kao Ferrari ili Lamborghini - sigurno ti to nece bit prvi auto kao sto oni koji koriste iPhoni sigurno imaju jos jedan mobitel kojeg cesce koriste. Ovo je samo cista sminka za snobove, pa za 8000kn bi trebao imat opciju da i brisem guzicu s njim a ne da gubi signal kad ga drzim u ruci

  • oaf 25.06.2010.

    taj Jobs me živcira do boli . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare