To je to što me zanima!

Iračka vojska tvrdi: Gotovo je, uništili smo Islamsku državu!

Njihova fiktivna država je pala, rekao je glasnogovornik iračke vojske. Tvrdi da su preuzeli kontrolu nad ruševinama džamije u Mosulu iz koje je šef ISIL-a prije tri godine proglasio uspostavu kalifata
Vidi originalni članak

Iračke snage preuzele su od ISIL-a kontrolu nad ruševinama glavne džamije u Mosulu,  objavila je vojska u priopćenju, proglašavajući kako je strahovlada Islamske države u njihovoj zemlji gotova, javlja Independent.

- Njihova fiktivna država je pala - rekao je  u četvrtak glasnogovornik iračke vojske, general Yahya Rasool.

Inače, prošle su točno tri godine od kada je šef ISIL-a Abu Bakr al-Baghdadi proglasio uspostavu takozvanog kalifata u toj džamiji u Mosulu.

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 19

  • www.frankoli967@e-mail.com 04.07.2017.

    Pricam ti pricu...gotovo ce biti kad tvornice oruzija pocnu proizvodit hranu,do tada jos ce mo se istrebljivati...surova istina sto stoljecima traje.Tko je uopce pobjedio u ratu osim vojne industries.nikad neznas gdje zlo ceka!sa ovom svjesti nismo se pomakli od pocetka jedino su tehnike ubijanja dozivile napredak.skoluju ubojice dobro ih placaju sve je to biznis...a mali covjek sretan je ako dozivi prirodnu smrt.Kakav licemjerni dvolicni svijet imamo.gdje su svi ti vjernici sa sviju strana svijeta bog sigurno ne dopusta takav svijet,boje li se ti ljudi sudnjeg dana oli su preuzeli ulogu boga n.a. zemlji..kukala nam majka kakve smo zvijeri postali.toga ni u biblije nema.

  • _Varešak_ 29.06.2017.

    Čisto sumnjam u to.

  • Provokator2322 29.06.2017.

    nisam ni znao da su napali Saudijsku Arabiju

Komentiraj...
Vidi sve komentare