To je to što me zanima!

Irak: Dječak kojeg su živog zapalili želi postati doktor

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Malenog Youssifa (5) polili su benzinom u Iraku i zapalili. Lice dječaka je bilo poptuno spaljeno i smežurano. Operirali su ga lani u Los Angelesu
Vidi originalni članak

Godinu dana je prošlo od operacije dječaka Youssifa (5) kojeg su u Iraku polili benzinom i živog zapalili. Dječak se nakon operacije napokon mogao smijati i normalno jesti. Njegovi su roditelji bili sretni što je usprkos opeklinama ostao živ. Malom Youssifu danas je san postati doktor i tako, kako je kazao, pomoći i drugoj djeci u Iraku.
- Želim biti kao dr. Peter - rekao je misleći na doktora iz Grossman Burn centra koji mu je platio operaciju te smještaj za njega i njegovu obitelj u Los Angelesu. Američki doktori su bili iznenađeni oporavkom nakon operacije. Iskustvo ih je naučilo da je oporavak uglavnom popraćen komplikacijama, no one su izostale kod dječaka. Nakon operacije dugo je vremena morao nositi masku kako bi se nova koža priviknula i kako bi ožiljci zacijelili.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_31620 22.12.2008.

    kakvi su to ljudi, zapaliti dijete... ( DRŽI SE!!!) :-)

  • Bubicamala 22.12.2008.

    Ma bravo maleni,samo se drži! Želim ti svu sreću! A te ljude koji su ti mogli takvo nešto učinit treba ubiti odmah..napraviti nešto takvo jadnom djetetu...UŽAS! Maleni svaka čast,želim ti puno sreće!

  • angel20 22.12.2008.

    o joj.......nadam se da če mu se san ispuniti........

Komentiraj...
Vidi sve komentare