To je to što me zanima!

Iran je zapravo mlako udario po Izraelu. Mogu oni puno opasnije

NOVI EXPRESS Nepoznati detalji velike eskalacije sukoba Izraela i Irana te trenutka koji je sasvim izmijenio paradigmu stategije odnosa
Vidi originalni članak

Iranski napad na Izrael izveden 13. travnja predstavlja prekretnicu u daljim događajima na Bliskom istoku. Iako se čuju ocjene kako bi napad mogao dovesti do eskalacije sukoba koja bi vodila prema trećem svjetskom ratu, ove ocjene su pretjerane. Upitne su i ocjene koja proglašavaju iranski napad velikom strateškom pogrešnom kalkulacijom.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • Zlatko113 20.04.2024.

    A tek koliko može Izrael. Ovo jučer je bila samo poruka i denomstrcija. Ako mogu do cilja ili mete najobičniji dronovi koje se više ne prizvode radi zastarjelosti, što tek mogu moderni i ostale rakete? Jučer se čak moglo vidjeti koje probleme za Iranski PZO su napravili 6 dronova koji su čak kružili oko cilja dok ih Iranci nisu oborili. Deleko bolje se može branit Izrael od Irana, jer je manji sa PZO sustavima, a jedan nisu ni koristili. Pored toga Iran ima slab PZO sustav pogotovo gledajući Izraelsdi koji je najbolji na svijetu.

  • TeorijaUvjere 20.04.2024.

    Nista od ww3 i sukoba izrael-iran. To vam je mazanje ociju. ALI zato ce bit: gmo-umjetna hrana, unistavanje sela i poljoprivrede, klimatski lockdowni, chipiranje, rodna ideologija, transgenderi, imigranti, denacionalizacija, srozavanje prosjecne inteligencije i konačno novi svjetski poredak sa jednom svjetskom globalistickom, sotonistickom vladom gdje ce te bit apsolutni robovi i nazalost preglupi zbog svih navedenij mjera da uopce poduzmete nesto! Eto to vam je jedina istina, a ovo s tim ratovima je sve mazanje ociju jer oni imaju kontrolu na svim tim drzavama i religijama. ;)

  • Poštenjak_1111111 20.04.2024.

    može i Izrael puno opasnije

Komentiraj...
Vidi sve komentare