To je to što me zanima!

Iran: Objesili su muškarca za kojeg tvrde da je bio špijun

Ali Akbar Siadati navodno je špijunirao za Izrael. Uhitili su ga prije dvije godine dok je bježao. Navodno je priznao kako je špijunažom zaradio 60.000 dolara
Vidi originalni članak

Alia Akbara Siadatia su objesili u utorak ujutro u zatvoru u Teheranu pod presudom da je špijunirao za izraelsku tajnu službu Mossad, javlja Reuters. Muškarca su uhitili 2008. godine dok je htio pobjeći iz Irana sa ženom. Tada su, kako javlja iranska agencija, kod njega našli strogo povjerljive dokumente. Navodno je muškarac priznao kako je špijunažom zaradio 60.000 dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sicma 29.12.2010.

    Izrael nesmije Iranu nista,iran ima 550 000 clanova elitne postrojbe a na bojiste moze postaviti 25 000 000 ljudi.Takodjer 50% stanovnistva radi za vojsku(u bukvali)..Ima i rakete poput:sabah 3 i sedzdu,odnosno kratkog i dugog dometa,a sve mogu pogoditi Izrael.Imaju bespilotne letijelice i jos mnogo tih vojni stvarcica.Dzaba Izraelu nuklearka,a ovi sto su objeseni nisu prvi ni zadnji jer to je kod njih svakodnevnica..neznam o iranu puno,ovaj info sam slusao kod vas na HRT..

  • nevidljiv_ca 29.12.2010.

    U velikoj vecini zhidovskih glasila (drze 97% svjetskih glasila) se zeli sotonizirati jedan narod tj Muslimani svijeta da bi se imalo pokrice za sljedec okupacije koje su vec odavno izplanirane, samo nisu tu racunali da se planeta budi i nevjeruje vise tim glasilima. Bog!

  • nevidljiv_ca 29.12.2010.

    DOKAZANO je da je Ali Akbar radio za Izrael i svoj je posao naplacivao. Cemu sad propaganda da je objesen "Posten" covjek a ne shpijun? Bog i potudite se biti realni ako mozete ali sobzirom da znam cije je ovo glasilo ja cisto sumnjam u Vasu Realnost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare