To je to što me zanima!

Iranac ostao bez nogu u jednoj od tri eksplozije u Bangkoku

Muškarac je bombu pokušao baciti na policiju, ali ona je eksplodirala blizu njega te je ostao bez nogu. U gradu su odjeknule još dvije eksplozije, a ozlijeđena su 4 civila
Vidi originalni članak

U najmanju ruku nespretan, iranski bombaš sam je sebi raznio noge u središtu Bangkoka. No, ne radi se o neuspjelom pokušaju bombaša samoubojice već njegovoj krivoj procjeni. 

Sve je počelo u utorak ujutro. Niz eksplozija potreslo je Bangkok. U jednoj od njih krov kuće u kojoj su živjela tri Iranca doslovno je odletio u zrak. Iz nje su nekoliko sekundi nakon detonacije istrčala dva muškarca, dok je ozlijeđeni Saeid Moradi jedva izvukao živu glavu.

Izašao je na ulicu i dozivao taksi koji mu nije htio stati jer je bio krvav. Ljutiti Saeid na njega je bacio bombu. Ubrzo je došla policija na koju je Iranac bacio još jednu granatu. No, bomba je udarila u granu stabla, odbila se, pala ispred njega i raznijela mu noge. 

Moradi, kojeg su hitno prevezli u bolnicu, ozlijedio je četvero ljudi. Nije poznato jesu li njegovi napadi povezani s napadima na izraelske diplomate dan prije. Policija je u kući ranjenog Iranca našla još eksploziva, a na aerodromu su uhitili drugog Iranca za kojeg vjeruju da je živio s ranjenim Moradijem.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • LongliveUSAforever 14.02.2012.

    Ma i za ovo je Amerika kriva,,,isto kao i za veliki prasak prije 250 milijardi svjetlosnih godina,hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare