To je to što me zanima!

Iranci političarki brisali dekolte i skoro joj napravili dolčevitu

Britanki Catherine Ashton na fotografiji s iranskim pregovaračem u Photoshopu su povisili rub majice. Smatrali su da joj je majica preotvorena i da previše pokazuje
Vidi originalni članak

'Preotvorena' majica predstavnice EU za vanjsku politiku Catherine Ashton bila je nepodnošljiva za iranske državne medije. Cenzurirali su joj dekolte na fotografijama snimljenim s iranskim pregovaračem Saidom Džalilijem u Istanbulu.

U Photoshopu su joj povisili rub majice, a neki iranski mediji otišli su toliko daleko pa su joj napravili dolčevitu. Iako se Ashton držala protokola pazeći da ne dotiče Džalilija, njezina majica ipak je za Irance bila uvredljiva, piše Al Arabiya.

Glasnogovornica Catherine Ashton izjavila je kako je predstavnica EU bila prikladno odjevena te da dekolte nije bio predubok, ako se ima u vidu da su pregovori o nuklearnoj energiji bili u trećoj zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jascx 28.01.2011.

    Hahahahhah kako jako :D

  • nefer 27.01.2011.

    ova je gadnija i od mrkelice koja se u dubljem dekolteu slikala, u kazalistu mislim..

  • stari mudrac 27.01.2011.

    sudeći po faci, nije mi jasno koko je mislila slikat se u dekolteu. burka bi bila bolja. dobro, zezam se, svatko ima pravo biti ružan, ali je činjenica da i lijepe i ružne k papi idu pokrivene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare