To je to što me zanima!

Iranski teroristi u Bangkoku htjeli ubiti izraelske diplomate?

Izrael je već povezao napade na Tajlandu s onima u Gruziji i Indiji od dana ranije. Navodno je riječ o vrlo sličnim bombama. Iran tvrdi da nije kriv za bombaške napade
Vidi originalni članak

Četvero ljudi ozlijeđeno je u utorak nakon tri eksplozije u Bangkoku, a u jednoj je teško ozlijeđen i jedan od dva uhićena muškarca s iranskim putovnicama, 28-godišnji Said Morati. Obojica su optužena zbog posjedovanja eksploziva, pokušaja ubojstva, pokušaja ubojstva policajca i za uništavanje javne imovine.

Policija traga za trećim napadačem, javlja CBS News. Nakon eksplozija, pronađene su još dvije bombe koje su, srećom, na vrijeme deaktivirane.

Iako službeno tajlandske vlasti ne žele reći koga su Iranci htjeli ubiti, jedan neimenovani izvor iz tajlandske obavještajne službe potvrdio je kako su mete bili izraelski diplomati i veleposlanik. Teroristi su trebali postaviti bombu na diplomatsko vozilo.

Samo dan prije eksplozija u Bangkoku, eksplodiralo je izraelsko diplomatsko vozilo u Indiji pri čemu je ozlijeđeno četvero ljudi, a pokušaj atentata bio je i u Gruziji, gdje je identična bomba pronađena i deaktivirana. 

Izrael je već povezao napade na Tajlandu s onima u Gruziji i Indiji. Navodno je riječ o vrlo sličnim bombama.

No, iransko ministarstvo vanjskih poslova odbacuje optužbe i niječe krivnju za napade.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • troma1 16.02.2012.

    ahh..vec videna americko-zidovska propaganda...svaka cast irancima..imaju muda i nedaju se nikom jebat..da bar mi imamo takvog nekog vođu,kao iranci,a ne tamo neki guzoljupci i robovi bez srama i dostojanstva..jooj fuj kako smo loši..

  • LongliveUSAforever 16.02.2012.

    Zanimljivo je da ste i vi Hrvati i Srbi u ratu klali muslimane u Bosni,pod izgovorom borbe protiv islamskog fundamentalizma,,,a tu iskazujete i jedni i drugi licemjerno dušebrižništvo za islamske fundamentalisticke rezime poput Iranskog,Sirijskog ili Libijskog.Vi slaveni nemate nekih razlika,ma koliko se trudili nas uvjeravati da ste razliciti,,,isti ste i Srbi i Hrvati,braca po oruzju i neiskrenošcu:)))

  • nevidljiv_ca 16.02.2012.

    Pitam se ima li on casti i ljudskosti u sebi??????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare