To je to što me zanima!

Isaac oštetio branu, naređena je evakuacija 50 tisuća ljudi

Tropsku oluju, iako je oslabila, i dalje prate jake kiše i vjetrovi. Vozač kamiona poginuo je u Mississippiju kada se na njega srušilo stablo dok je čistio cestu
Vidi originalni članak

Zbog tropske oluje Isaac vlasti su bile primorane narediti evakuaciju oko 50 tisuća stanovnika Mississippija i Louisiane koji žive uz rijeku Tangiaphoa.

Iako brana na rijeci još nije probijena, oštećena je pa vlasti žele učiniti sve kako bi izbjegli tragediju. Razmišljaju i o namjernom probijanju brane kako bi se izbjeglo nekontrolirano pucanje zbog oštećenja. Iako je oluja oslabila, i dalje ju prate jake kiše i snažni vjetrovi. 

Vozač kamiona poginuo je kada se na njega srušilo stablo dok je pokušao je očistiti krhotine na cesti u Mississippiju, piše CNN.

U srijedu je jugoistočno od New Orleansa spašeno 100 ljudi koji su ignorirali naredbe za evakuaciju, a u četvrtak su dužnosnici počeli pretraživati kuću po kuću kako bi bili sigurni da su svi spašeni. 


Idi na 24sata

Komentari 6

  • govno u bazenu 31.08.2012.

    To je Putinova Lada.....Putin dosao pomoci braci Amerikancima...

  • dkoor 31.08.2012.

    Sjećam se epizode s Bear Gryllsom (Man vs Wild) gdje je u pola neke šume na jugu SAD-a našao poklopac od WC školjke sa riječima da to uragani rade, znači raznašaju stvari stotinama milja uokolo, pa se tako dogodi da usred ničega naletite na razne predmete kojima tamo svakako nije mjesto... Nažalost to je samo benigna strana cijele priče, inače su ovi uragani prava opasnost koliko god to nama iz naše perspektive bilo daleko, kad jedan takav uragan prođe područje izgleda kao da se vodio žestoka bitka na njemu. Strava i užas.

  • dabar01 30.08.2012.

    Lada je super, bar je teška - nebu ju valovi odnesli ni vjetar

Komentiraj...
Vidi sve komentare