To je to što me zanima!

I.Sanader nudi: Koalicija HDZ-a i SDP-a, zašto ne?

Razumijem kolegu, želi se dopasti i skrenuti razgovor s bitnih pitanja. Ponuda je nemoguća. Zašto, znaju i mala djeca, rekao je šef SDP-a
Vidi originalni članak

U politici je sve moguće. Dokaz je posljednja izjava premijera Ive Sanadera koji kaže da će organizacije HDZ-a na predstojećim lokalnim izborima imati apsolutnu samostalnost u odluci o koalicijama. Problem nije ni SDP.
- Ako je za neku sredinu dobra koalicija sa SDP-om, zašto ne? - rekao je Sanader i sve iznenadio neočekivanom ponudom. Lopticu je spremno dočekao šef najveće oporbene stranke Zoran Milanović.
- Jednoga dana kada HDZ postane zaista demokratska stranka, otvorena sa slobodom izbora, zašto ne? - uzvratio je Milanović.
- Razumijem kolegu, želi se dopasti i skrenuti razgovor s bitnih na sporedna pitanja. Ponuda je nemoguća. Zašto, znaju i mala djeca - rekao je šef SDP-a. Ironično je upitao bi li to značilo da će HDZ podržati SDP-ove kandidate za gradonačelnike, načelnike i župane, ili obrnuto. Trebamo li izaći sa zajedničkim listama, ironično uzvraća Milanović. HDZ-ova ponuda još vrijedi. Upravo to što se središnjica HDZ-a ne miješa u odluke lokalnih organizacija dokaz je demokratičnosti HDZ-a, a Milanovićeve izjave samo su dokaz demokratičnosti SDP-a, kažu u HDZ-u.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • HellbAni_1 07.09.2008.

    i onak su svi lopovi.. tak svejedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare