To je to što me zanima!

Iscijedili mu krv u umivaonik: 'Ovaj mora da je bio drogiran...'

Daily Sabah je objavio kako su prije ubojstva prekrili pod ureda saudijskog konzula plastičnim vrećama prije nego su ga raskomadali. Također, navodno su upotrijebili i koagulant kako bi spriječili krvarenje
Vidi originalni članak

Saudijski stručnjak za obdukciju Salah Muhammad al-Tubaigy, koji je optužen da je bio dio tima koji je ubio saudijskog novinara Jamala Khashoggija, navodno je bio zadužen da počisti nered nakon ubojstva u ambasadi, prenosi New York Post. 

- Nakon ubojstva on je izvlačio krv iz vena i bacao je u umivaonik kupaonice - pišu turske novine Sabah. Dodaju kako je upravo on bio taj koji je i raskomadao tijelo novinara. 

POSLJEDNJE RIJEČI NOVINARA Khashoggi: 'Pustite mi ruku', ubojica: 'Platit ćeš, izdajniče...'

Podsjetimo, saudijski novinar Jamal Khashoggi, koji je bio u egzilu u Sjedinjenim Državama od 2017. godine, ubijen je 2. listopada u konzulatu svoje zemlje u Istanbulu.

Prema turskom tužiteljstvu, on je zadavljen i zatim raskomadan.   Njegovo tijelo nije pronađeno,a sumnja se da je rastopljen u kiselini.

Ankara navodi da je tu operaciju provelo 15 ljudi koje je poslala Saudijska Arabija te da su napustili Tursku isti dan kada su počinili zločin. Otputovali su kući dvama privatnim letovima i jednim redovnim. 

Novine dodaju kako je Tubaigy studirao forenziku na Sveučilištu u Glasgowu, a nedavno je predstavio vlastiti projekt na seminaru u Australiji - mobilni uređaj za obdukciju. 

UBOJSTVO NOVINARA Stavio je slušalice u uši i počeo ga komadati: 'I vi trebate tako'

Daily Sabah je objavio kako su prije ubojstva prekrili pod ureda saudijskog konzula plastičnim vrećama prije nego su ga raskomadali. Također, navodno su upotrijebili i koagulant kako bi spriječili krvarenje. 

Turski predsjednik Erdogan, koji je "najvišu razinu saudijske vlade" optužio da je zapovjedila tu operaciju, potvrdio je kako postoji audiosnimka ubojstva, koju je, kako je rekao, podijelio s Washingtonom, Rijadom, Parizom, Berlinom i Londonom.  

Navodno je čak i član saudijske obavještajne službe bio šokiran kada je poslušao snimku te je rekao: 'Ovaj mora da je bio na heroinu, samo netko tko uzima heroin bi to učinio.' 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • pipex 27.02.2021.

    Trampko je otvoreno reko oni ulažu 420 milijardi u US, Putko i Kinezi jedva čekaju da im uvedemo sankcije pa da njima prebace

  • Miške 25.11.2018.

    1979 .mog kolegu, direktora predstavništva u Bukureštu je likvidirao Sekuritate u njegovom uredu .Vrag ga je natjerao da je u subotu otišao u kancelariju u strogom centru. Vjerojatno ih je zatekao kako pretražuju ured. Jednostavno je nestao ,a na zidu vidjelo se fleka od ostatka mozga. Inteligentan čovjek, Nazor. Došli naši istražitelji i - ništa. Počele su priče, kao ubili ga cigani. A onda je Tito nazvao Čauševskog i izgrdio se na njega da mu ubijaju diplomatske- privredne predstavnike. Slijedeći dan su obavijestili da je u podrumu u kartonskoj kutiji.. Krv su mu iscijedili u kadu, da se ne kvari. Kad je Čauševski ubijen otkriveni su tajni podrumi i tuneli ispod zgrade. Doveli su ga u Mirogoj, majka mu došla iz Dalmacije i zatražila da joj samo pokažu ruku, da bi potvrdila da je to njezin sin. Metode su ostale iste.

  • ljubica ljubičica_1 25.11.2018.

    U kom stoljeću živi ta Saudiska Arabija?Što ako ima naftu triba joj sve dozvolit?To što su napravili je jako bolesno .

Komentiraj...
Vidi sve komentare