To je to što me zanima!

Iscurile obnažene fotke: Tek joj je 24, a zamjenica je ministra...

UKRAJINA: Anastasia Deeva (24) u životopisu navodi da ima 10 godina iskustva. Radi kao zamjenica ministra unutarnjih poslova, a mediji spekuliraju i da je u vezi s njim
Vidi originalni članak

Anastasia Deeva, zamjenica ukrajinskog ministra unutarnjih poslova zadužena za europske integracije, šokirala je javnost svojim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama. Na njima je, naime, gotovo potpuno - gola! 

Deeva je i ranije imala različite afere koje su je pratile, osobito zbog činjenice da ima samo 24 godine, a obavlja visoku funkciju. Čak se i pisalo da je u vezi sa svojim šefom.

Ministar, pak, brani svoju zamjenicu. Napao je medije nazivajući njezine kritičare 'aseksualnima' i 'opsjednutima moralom'.

Inače, fotografije su nastale tijekom studentskih dana, a zanimljivo je da ih je Deeva držala na društvenim mrežama te su tako novinari i došli do njih.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nirovad1 15.11.2016.

    cura je išla na faks, a mi smo imali pomoćnicu ministra znanosti sa osnovnom školom

  • AndrijaKatalenicDras 15.11.2016.

    Ma jok kakva veza veza kakvi bakaraci..pa nema sanseeeeee da je u vezi snjim...i da jos to iskoristi..joj kaj god

  • mariocalabrese 15.11.2016.

    A sta se cudite kao ona stvar kisi ona je zamjenica ministra a Kanadski Pizza Manager odnosno raznozac Pizza je kod nas bio ministar. Mala ima bolje jace Argumente m je ljepsa a sigurno je pametnija od naseg bivseg danas pokojnog Pizza Manager.

Komentiraj...
Vidi sve komentare