To je to što me zanima!

ISIL napao džamije u Jemenu: Poginulo je najmanje 137 ljudi

Jemenski ogranak ISIL-a objavio je da je pet bombaša samoubojica provelo 'blagoslovljenu operaciju' protiv 'brloga Šiita'. Kažu da to 'dio nadolazeće poplave'.
Vidi originalni članak

Bombaši samoubojice ubili su najmanje 137 ljudi i 357 ranili u napadima na dvije džamije u jemenskoj prijestolnici Sanaa. Napade su izveli za vrijeme podnevne molitve u petak. Odgovornost za ove koorodinirane napade preuzela je Islamska država (ISIL), javlja Reuters.

Bolnice, preplavljene ozlijeđenim ljudima, mole darivatelje krvi da se hitno jave kako bi mogli pomoći tolikom broju žrtava bombaških napada.

Ranije je skupina terorista koja tvrdi da su jemenski ogranak Islamske države na internetu objavila kako je pet bombaša samoubojica provelo 'blagoslovljenu operaciju' protiv 'brloga Šiita'. Navode da su ovi napadi 'tek dio nadolazeće poplave'.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mariocalabrese 21.03.2015.

    Religije su hebene svako cera svoga kera, sjecam se devedesetih kada smo se mi na Balkanu hebatali jedni drugima rusili crkve, dzamije.

  • kokaza5 21.03.2015.

    Užasno, kad će svijet učiniti što treba?

  • ivan015 21.03.2015.

    Tako je to... Tko sa vragom tikve sadi u glavu mu se odbijaju... Muslimani daju propisani zeket (pare) za njih da idu "nevjernike" ubijat, i jedva cekakju da se neka crkva sravna sa tlom da se mogu smijati... ali istrijebit ce oni jedne druge na kraju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare