To je to što me zanima!

ISIL odrubio glave špijunima koji su radili za vladu u Iraku

Fotografije nazvane "žetva špijuna" snimljene su u iračkoj provinciji Salahuddin i objavljene na društvenim mrežama. Prošli tjedan, smaknuli su devet špijuna
Vidi originalni članak

Uznemirujuće fotografije smaknuća četvorice navodnih špijuna u Iraku objavila je Islamska država. Fotografije nazvane "žetva špijuna" snimljene su u iračkoj provinciji Salahuddin i objavljene na društvenim mrežama.

Uz objavljene fotografije piše kako su četvorica muškaraca radila za vladu u Bagdadu te da ih je zbog toga Islamska država osudila na smrt, javlja Daily Mail.

Muškarci, odjeveni u crne uniforme, kleče na koljenima s rukama svezanim iza leđa. Iza njih stoje četvorica boraca ISIL-a, od čega su trojica maskirana. U rukama drže oštre noževe. ISIL-ovac s puškom na ramenu, koji stoji u sredini fotografije, koordinirao je operacijom. Na zadnje dvije fotografije, vide se odrubljene glave muškaraca.

Neobično za ISIL, ali nitko od stanovnika nije smio gledati pogubljenje, iako se sve odvijalo na otvorenom.

Prošli tjedan, ISIL je objavio snimku smaknuća devetorice muškaraca. Svi su prije smrti morali dati intervju u kojem su morali priznati da su špijuni koji prate ISIL-ove radnje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • marx1960 24.03.2015.

    atomsku bombu i rjesit ih jednom zauvijek

  • ZelenaHrvatska 19.03.2015.

    kada ce vise krenuti žetva tih smradova islamskih! to su sve p... obične kojima bi ja osigurao poseban tretman prije smaknuća,kad bi mi dopustili,naravno!

  • El Tractor 19.03.2015.

    Ima li kraja ovome?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare