To je to što me zanima!

Francuzi ponovno napali ISIL: 'Uništili smo obje željene mete'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Američki državni tajnik Kerry je, komentirajući napade u Parizu, teroriste Islamske države opisao kao "psihopatska čudovišta" u kojima nema ništa civilizirano
Vidi originalni članak

Francuski zrakoplovi Mirage izveli su novu seriju zračnih napada na položaje ISIL-a u blizini Raqqe u Siriji. Bacili su 16 bombi , a ministarstvo obrane tvrdi da su pogodili željene mete.

- Obje mete uništene su istovremeno - stoji u izjavi ministarstva.

'U njima nema ništa civilizirano'

Američki državni tajnik John Kerry je, komentirajući napade u Parizu,  teroriste Islamske države opisao kao "psihopatska čudovišta" . Francuskom predsjedniku Hollandeu poručio je da SAD "stoje rame uz rame" s njegovom zemljom.

- Vaši američki braća i sestre uz vas su kao što su bili uz vas kroz povijest. Oni su psihopatska čudovišta, u njima nema ništa civilizirano - rekao je Kerry koji je, dok je govorio, bio obasjan bojama francuske zastave.

POGLEDAJTE VIDEO: Francuski bombarderi uništili mete

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I Hollande je ponovio da je Francuska odlučna u svojoj namjeri da uništi ISIL pozvavši na zračne napade na Siriju i Irak.

- Mi smo otvorena zemlja, poštujemo toleranciju, hrabri smo. Oni su kukavice - rekao je Hollande rekavši da je Francuska u ratu te da će oni koji pokušaju napasti Republiku biti poraženi.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • ZekoMudri 17.11.2015.

    Uspjeli smo, civilizirano smo izbombardirali još jedan grad, poginulo je nešto terorista, nešto potencijalnih terorista i nešto kolaterlanih žrtava (civila, žena i djece). Uspjeli smo, civilizirano smo nakon ovog čina stvorili još potencijalnih terorista. Bravo! U davna vremena netko je rekao da nasilje rađa nasilje i da je to zatvoren krug. I bio je u pravu.

  • crna_mrcina 17.11.2015.

    Milosna ti majka ,čak 16 bombi su bacili !!!!! Pa više bi ja sa prćkom ispucao .Pogledajte kako rusi bombardiraju. Su-25, Su-30 i Su-34 nakrcaju bombama "do čepa" i onda deri. Bogu hvala pa im je nosivost "prava sitnica". I još onda pošalju helikoptere da počiste teren do kraja. To je posao ,a ne ovo šta NATO prtlja.

  • cael 17.11.2015.

    Oni su kukavice - rekao je Hollande......vece ste kukavice Vi francuzi , ameri i ostali, gdje gadjate i ubijate sa stotinama i vise km udaljenosti i pritom sigurno svaka bomba ne padne tamo gdje ste naumili ili vas to najmanje briga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare