To je to što me zanima!

ISIL prijeti: Prijeđite na islam, inače ćemo vam odrubiti glave

Švedska policija istražuje tko je na desetke kućnih adresa poslao prijeteća pisma u kojima se navodi da će obezglaviti sve one koji se ne preobrate na islam
Vidi originalni članak

Švedska policija istražuje tko je na desetke kućnih adresa poslao prijeteća pisma u kojima se navodi da će obezglaviti sve one koji se ne preobrate na islam, piše Daily Mail.

Tri opcije: prijeći na islam, platiti porez ili - umrijeti

"U ime Alaha, vi koji niste vjernici u roku tri dana odrubit ćemo vam glave. Poslije ćemo bombardirati vaše trule leševe. Imate tri izbora - preobratiti se na islam, platiti religijski porez ili - umrijeti! Policija vas neće spasiti", piše u pismima koje potpisuje Islamska država i na kojima je zastava te terorističke organizacije.

Istraga je u tijeku, a policija provjerava je su li prijetnje stvarne ili je riječ u zastrašivanju građana.

Idi na 24sata

Komentari 133

  • TVRDOGLAVI SVABO 17.12.2015.

    treba tim divljacima sjec kurce da odu bez njih kod ocekivanih djevica koje im propovjedaju kad poginu

  • Cana ti prebio huligana 16.12.2015.

    Ne mogu vjerovati koliko su naivni oni koji misle da su ta pisma stvarno djelo ismamista?! To sve rade Švedski nacionalisti samo da imaju opravdanja za radikalizaciju svoje politike prema strancima a narocito prema muslimanima. Nisam musliman i ne volim ih al treba biti realan i priznati da se sada stvari u Europi mijenjaju radikalno na štetu muslimana. Ja ejsam da se radikalni islamizam protjera iz Europe al se bojim da ne zavlada stihija i anarhija pa da ne stradaju i umjereni i normalni muslimani,,,poput židova u nacistickoj Njemackoj.

  • Petar1404 16.12.2015.

    gdje su sad liberali i multikuturizam??? sad bi nešto rekao al če me ispoštovat!

Komentiraj...
Vidi sve komentare