To je to što me zanima!

ISIL: "Ubijte nevjernike, sve koji su u koaliciji protiv nas"

Među 58 država saveznica SAD-a u borbi protiv IS-a, nalazi se i Hrvatska. No analitičar portala Obris.org kaže da su šanse za napad na Hrvatsku skoro nikakve
Vidi originalni članak

Ako možete ubiti nevjernika, Amerikanca ili Europljanina, posebice pakosnog i prljavog Francuza, Australca ili Kanađanina, uključujući i državljane zemalja koje su ušle u koaliciju protiv Islamske države, onda ga, oslonjeni na Alaha, ubijte – pozvao je u svojoj poruci na internetu glasnogovornik IS-a Abu Muhammed al Adnani. 

Bio je to svojevrsni odgovor na američku objavu popisa saveznika u borbi protiv IS-a. Među 58 država, nalazi se i Hrvatska te Slovenija, BiH, Srbija i Makedonija.

Analitičar portala Obris.org Igor Tabak kazao je za Večernji list da je Hrvatska vrlo aktivno ušla u zbivanja u Siriji, no da su šanse da će biti napadnuta, vrlo male. 

- Vjerojatnost da će ISIL izvesti neki napad na državljane Hrvatske ili čak udar na ovom području isti je kao vjerojatnost da će netko s ovih prostora otići u Siriju kako bi se priključio ISIL-u, kazao je Tabak.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • More22 23.09.2014.

    Vi ste budale! Politika me nikada nije zanimala...briga me tko je koje vjere ili nacije,samo da je čovjek i sad pogledaj ovo.Samo me zanim Sunce,Mjesec,zemlja,more...i na kraju mogu nit kriv nit duzan nastradati.Ko sa sam htio biti i Hrvat? Slucajno sam se tu rodio kao sto sam mogao i u Izraelu.Pa sto sam odmah terorist? Boli me ona stvar i za Ameriku i za Rusiju i za sve debile na vrhu.

  • tiha voda_492 23.09.2014.

    Bojim se!!!!!!!! nik dubrovnik pomozi !!!!!zovi amerikance da nas zastite!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaa!!!!!

  • nikluk20 23.09.2014.

    muslimani, da li ste ponosni ili se stidite?

Komentiraj...
Vidi sve komentare