To je to što me zanima!

Iskasapila ljubavnika i muža, a sada ju sele u - muški zatvor

Austrija: Estibaliz Carranza je upucala muža i ljubavnika, raskomadala ih i zabetonirala. U zatvoru je rodila dijete koje su joj odmah oduzeli. Sada ide u ustanovu u kojoj je čeka 91 muškarac
Vidi originalni članak

Estibaliz Carranza (38), poznata koja "Eislady" koja je ubila bivšeg supruga i ljubavnika, raskomadala i zabetonirala, seli se u muški zatvor u Gornjoj Austriji. Dosad je bila u ženskom zatvoru u koji je stigla 2012. godine. No ostale zatvorenice otada imaju problema s njom.

Boje se  "Eislady" i obratile su se ministarstvu pravosuđa. Također  Estibaliz je nekoliko puta izjavila da ima suicidalne misli, a budući da je tijekom suđenja utvrđeno da ima psiholoških problema, odlučili su ju preseliti u zatvor za zatvorenike u kojem su psihički bolesnici.

U tom se zatvoru nalaze samo muškarci, točnije njih 91.  Cijelo vrijeme imaju skrb psihijatara i psihologa. Riječ je o jednoj od najsuvremenijih ustanova u Europi koja je prema unutra otvorenog tipa odnosno zatvorenici se mogu slobodno kretati unutar određene grupe. Estibaliz i još 13 žena bit će prve zatvorenice u tom zatvoru.

Estibaliz je najavila kako će ona i dalje ustrajati u tome da ju presele u njezinu domovinu Španjolsku kako bi bila bliže sinu. U muški zatvor preselit će u srijedu, piše OE24.  

Estibaliz je u međuvremenu objavila svoje memoare.

- Ne tražim razumijevanje ni oprost - piše u knjizi "Moja dva života" Estibaliz Carranz. Ona je 2008. upucala bivšeg supruga Holgera Holza u glavu dok je sjedio za računalom, a dvije godine kasnije na spavanju je ubila ljubavnika Manfreda Hinterbergera. 

Tijela je dekapitirala i raskomadala motornom pilom, a dijelove tijela je zabetonirala u podrum svoje sladoledarnice u Beču. Osuđena je 2012. godine na doživotnu kaznu zatvora. 

U knjizi Estibaliz je napisala kako nije mogla prekinuti s ljubavnikom te kako je vjerovala da mora služiti muškarcima bez obzira na to kako su se oni prema njoj ponašali. 

- Ubila sam dvojicu muškaraca koje sam nekada voljela. Uzela sam sinove dvjema majkama - piše Carranza. U knjizi piše kako se nadala da ubojstva nikada neće biti otkrivena te kako se radovala sretnoj budućnosti.

Također navodi kako je 2011. godine otkrila da je trudna s trećim muškarcem. Estibaliz je 2012. rodila u zatvoru, sina su joj oduzeli odmah nakon poroda. Brigu o malenom Rolandu preuzeo je njegov otac Roland. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • yocko 18.01.2017.

    I sad se ti ženi.

  • Dalibor0704 18.01.2017.

    U USA se to zove Smith&Wesson razvod. Ona je koristila motornu pilu. Malo nije doma, nedostaje joj 3 kg ganglija?

  • vozi Miško 18.01.2017.

    91 muškarac? Valjda ste htjeli napisati 91 žrtva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare