To je to što me zanima!

Iskaz roditelja nisu uzeli ni 2 tjedna od smrti blizanaca

Neutješni Ivan i Biljana Ilić, koja se još u bolnici oporavlja od nesretnog porođaja, žele znati što je pošlo po zlu ako je njena trudnoća bila nadzirana
Vidi originalni članak

Nitko nas ništa nije pitao i ni o čemu nas nisu obavijestili. Kakva će to biti istraga ako se ne uzmu iskazi od ključnih svjedoka, koji su u ovom slučaju i oštećenici, pita se Ivan Ilić (40), otac Domagoja i Gabrijela, koji su 9. kolovoza rođeni mrtvi u kninskoj bolnici.
Prošla su dva tjedna, pokrenuta je istraga Državnog odvjetništva, policije, inspekcije Ministarstva zdravstva i liječničke komore, no nitko još nije uzeo iskaz roditelja. Neutješni Ivan i Biljana, koja se još u bolnici oporavlja od nesretnog porođaja, žele znati što je pošlo po zlu ako je trudnoća bila nadzirana.
- Sve je bilo uredno i redovno smo dolazili na kontrole. Vjerujem da su liječnici pogriješili jer je supruga tjedan dana prije porođaja provela u bolnici. Nisu slušali naše žalbe i molbe, nego nas uvjeravali da će sve biti u redu - rekao je Ivan, uvjeren u krivnju liječnika.
- Sad kupuju vrijeme kako bi smislili opravdanja. Lječnici istražuju sami sebe, a nas se ništa ne pita. Zar da vjerujemo da će utvrditi istinu ili sami sebe optužiti na temelju vlastitih iskaza - pita se Ilić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • predsjednik03 24.08.2010.

    Jadni ljudi ! Murja seljačine korumpirane!!

  • deba KING 24.08.2010.

    da im nebi čovjek j... mater-----u kojo su stranci doktori???

  • Harun32 24.08.2010.

    Ne razumijem tu tisinu. Ja ne bih mogao sutiti. Nasao bih ja odgovorne ako ne zeli policija a tada ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare