To je to što me zanima!

Iskeširali su 12 milijuna dolara za bivšu kuću Harrisona Forda

Evan Spiegel osnivač i direktor Snapchata kupio je 2016. zajedno sa svojom tada još zaručnicom Mirandom Kerr predivnu kuću u Las Angelesu. No, iako su puni novaca ipak su se cjenkali...
Vidi originalni članak

On ima 30 godina i 4 milijarde dolara na računu. Žena mu je svjetski poznati supermodel Miranda Kerr. No, iako im  basnoslovno bogati i oni su ljudi koji žele proći što jeftinije kad kupuju nešto.

Spektakularni objekt koji je 1951. godine dizajnirao jedan od najpoznatijih arhitekata u povijesti Kalifornije, Gerard Colcord koštala je 12 i pol milijuna dolara.

Evan Spiegel osnivač  i direktor Snapchata zajedno sa svojom tada zaručnicom, a kasnije suprugom Mirandom Kerr, cjenkanjem je uspio spustiti cijenu za pola milijuna dolara.

Kupili su je 2016. godine, godinu dana prije nego su se vjenčali. 

U svom domu su se i vjenčali

Njihov dom u Brentwoodu u Las Angelesu nekad je pripadao Harrisonu Fordu. On je kuću prodao 2012. godine, a novi vlasnik ju je onda četiri godine kasnije prodao Spiegelu i Kerr.

Njihova svadba na kojoj je bilo 50-ak najbližih prijatelja i rodbine održana je upravo u toj kući. Nakon vjenčanja dobili su dva sina, a manekenka ima još i  starije dijete iz braka sa glumcem Orlandom Bloomom.

Kuća ima pogled na grad, kuću s bazenom i kućnu teretanu i kuću za goste. Također, ima sedam spavaćih soba i osam  kupaonica. Kupaonica je cijela od mramora. Sve skupa, kuća ima sedam tisuća kvadrata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SOA zna sve 02.06.2020.

    Koja bijeda, mi nismo miljaderi i mamo ipak kucu uz more!

Komentiraj...
Vidi sve komentare