To je to što me zanima!

Isključili joj struju pa joj stan izgorio zbog svijeće?

Split: U stanu žene (76) je u ponedjeljak oko 23 sata izbio požar. Izgorio je cijeli stan. Požar je ugašen oko ponoći. Staricu su odvezli u bolnicu
Vidi originalni članak

Stanari zgrade u Milićevoj ulici u splitskom Varošu proveli su besanu noć nakon što je njihova susjeda L. S. (76) slučajno zapalila svoj stan u prizemlju stare kuće. Starica nije ozlijeđena u požaru, no Hitna ju je pomoć preventivno odvezla u bolnicu zbog starosne dobi. Njezin stančić od 14 kvadrata nakrcan otpadom, u potpunosti je izgorio. Požar je u prizemnoj garsonijeri buknuo oko 23 sata.
- Probudili su nas vika i smrad dima koji nas je gušio - priča stariji bračni par. Uspjeli su se kroz dim probiti na ulicu, gdje je starica plakala i htjela se vratiti u zapaljeni stan. Stanari kažu da su susjedu više puta upozoravali na opasnost od požara u stanu prepunom smeća.
- Nije htjela plaćati račune, pa su joj isključili struju. Zato je palila svijeće - kažu susjedi. Apelirali su na socijalnu službu i sanitarnu inspekciju no, žale se stanari Milićeve, nitko nije htio pomoći starici.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • meedo 16.03.2010.

    imaš pravo enđi.samo -hočemo li imat lovu za te svijeće?

  • enđi 16.03.2010.

    ako ovako nastavi u državi.............i mi ćemo svi polako životariti sa svijećama..............

Komentiraj...
Vidi sve komentare