To je to što me zanima!

Iskoristio rupu u pravilniku pa upao na zabavu kod kraljice

Greg i supruga Nicole uživali su u društvu kraljice Elizabete, princa Filipa, princa Williama i Kate, biskupa i mnogih poduzetnika na vrtnoj zabavi u Buckinghamskoj palači
Vidi originalni članak

Investitor u IT industriju, Greg Agnew (56) 'upao' je na kraljičinu vrtnu zabavu u Buckinghamskoj palači iskoristivši rupu u pravilniku, piše Mirror.

Greg i supruga Nicole uživali su u društvu kraljice Elizabete, princa Filipa, princa Williama i Kate, biskupa i mnogih utjecajnih poduzetnika. Cijeli kraljevski dvor bio je na zabavi, no kako je običan građanin poput Grega ušao u to visoko društvo?

Jednostavno, pitao je može li doći i dobio je potvrdan odgovor.

Greg, bivši novinar koji sad živi u Los Angelesu, rođen je na Novom Zelandu. 

- Otkrio sam jedan mali propust, mislim da je nastao još u doba kraljice Viktorije. Prema njemu, svatko tko ima putovnicu Novog Zelanda može poslati zahtjev da prisustvuje zabavi. Ja sam to i napravio i dvor mi je odgovorio potvrdno. Bilo je vrlo jednostavno - objašnjava Greg.

- Svake godine dobijemo limitirani broj pozivnica za događaje koje organizirani britanski kraljevski dvor - kazalo je novozelandsko ministarstvo vanjskih poslova i trgovine.  

Greg je bio jedan od sretnika čije je ime izvučeno na tomboli. Sudeći po fotografijama koje je objavio na društvenim mrežama, čini se kako se jako dobro zabavio.

Isto pravilo vrijedi i za državljane Australije.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vinko_matic 30.05.2017.

    Dobro je da nije iskoristio rupu u kraljici

  • kabrit72 30.05.2017.

    ma blago njemu , ne bi na takav tulum da mi plate

  • adika 30.05.2017.

    Tako je i kod kum Đoku , čak i bolje, kad pravi zabavu za celu familiju, pa ne mo ž niko da uđe na jagnetinu,samo onaj kog Đoka zove.A ja mu kažem kum Đoko ja dolazim sam sa ženu.Bez familiju, pa s lepo družimo ko ova u tu Inglešku zabavu,samo kod nas bolje mi imamo pečene jagnetine i mladog luka , pa se krka da smrdi ceo sokak po mladi luk.Posle kada popiju nekolko burića piva zapišaju ceo sokak, ko da j bio prolom oblaka, pa smrdi do drugo selo, ceo atar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare