To je to što me zanima!

Išli su u Čatež: Kikaš uhićen pred suprugom i dvoje djece

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se ispočetka govorilo da je Slobodan Ljubičić Kikaš uhićen na granici sa Slovenijom, dok je pokušavao izaći iz Hrvatske, njegov odvjetnik je to demantirao
Vidi originalni članak

Uz zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, u nedjelju je uhićen i Slobodan Ljubičić Kikaš, direktor Holdinga.

Ljubičića sumnjiče za zapošljavanje u Holdingu i postupanje protivno propisima o javnoj nabavi. Njegov odvjetnik Veljko Miljević potvrdio je da njegova klijenta terete za kršenje propisa u javnoj nabavi i nezakonito zapošljavanje u Holdingu. 

Iako se ispočetka govorilo da je Kikaš uhićen na granici sa Slovenijom, dok je pokušavao izaći iz Hrvatske, njegov odvjetnik je u ponedjeljak to demantirao.

Miljević je rekao da se želi insinuirati da je  Ljubičić bježao prema zapadu, no da je zapravo lišen slobode u prisustvu svoje supruge i dvoje šestogodišnje djece kad su išli na kupanje u Čatež.

Nastavlja se istraga

Uz njih dvojicu u nedjelju poslijepodne uhićen je, navodno, i direktor ZET-a Ivan Tolić, član Uprave Holdinga te još 15 ljudi. 

Od ponedjeljka, dio radnika Zagrebačkog holdinga, koji su smješteni na Zagrebačkom Velesajmu, na mogu do svojih ureda. Naime, uskoro će policijski Uskok krenuti u pretres Ureda za javnu nabavu koji je tamo smješten. Potvrdila je to za HRT glasnogovornica ZG Holdinga Senka Knežević.


Idi na 24sata

Komentari 74

  • toby 21.10.2014.

    Da je rekao da ide na večeru u Mokrice možda bi mu i povjerovali

  • bajica1009 20.10.2014.

    Rođo javio ali za dlaku da nije žena kupila neke krpice prošo bi i nema soli na rep, ovako jesm li ti lijpo reka da imaš tamo sve.

  • toby 20.10.2014.

    I ukrađene novce je donosio ženi i djeci pa može bit i uhičen pred njima

Komentiraj...
Vidi sve komentare