To je to što me zanima!

Ismijali su Obamin modni stil: 'Pusti Irak, gledaj mu odijelo'

Čim se pojavio na konferenciji za novinare, internet je eksplodirao. Iako je govorio o krizi u Ukrajini, Iraku i Siriji, gotovo ga nitko nije slušao. Bili su u šoku zbog odijela
Vidi originalni članak

Vođa slobodnog svijeta ne može si dopustiti takav modni promašaj. Odabirom svijetlosivog odijela pokazuje da je slab. Treba mu brz i odlučan makeover. Ovo su samo neki od više od 4000 komentara na račun odijela američkog predsjednika, koje su na Twitteru ostavili njegovi obožavatelji.

Čim se pojavio na konferenciji za novinare, internet je eksplodirao. Iako je govorio o krizi u Ukrajini, Iraku i Siriji, gotovo ga nitko nije slušao. Ostali su u šoku zbog odijela. 

Novinari su izvještavali da izgleda kao prodavač rabljenih auta i kako bi bolje bilo vojno intervenirati u njegov ormar nego u Irak. Razumijevanja za Obamin izbor imao je jedino 88-godišnji kongresnik John Dingell, u SAD-u poznat kao ljubitelj sivih odijela.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • black_cat 01.09.2014.

    zar odjelo čini čovjeka?

  • grbavipeđa 31.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • pajuta 31.08.2014.

    Nek hiti tu kremu ili kaj vec je i obuce radno odjelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare