To je to što me zanima!

Ispalio je u suprugu 7 metaka i otišao na policiju: 'Ubio sam je'

Rifet Lulić, inače pripadnik bosanskog MUP-a, navodno je ubio suprugu dok je spavala. Ubojstvo nije počinio službenim pištoljem, a nakon svega se sam predao policiji i sve priznao
Vidi originalni članak

Rifet Lulić, pripadnik ministarstva unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona BiH, u utorak je u cazinskom naselju Gornja Koprivna  ubio svoju suprugu Mirelu Beganović Lulić (37). Ispalio je u nju čak sedam hitaca, no ubojstvo nije počinio službenim oružjem, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a USK. 

Lulić je suprugu, koja ga je napustila i iz njihove kuće u naselju Krivaja otišla kod roditelja u mjesto Gornja Koprivna, ubio u utorak oko 19 sati. Navodno ju je ubio na spavanju, dok su roditelji bili van kuće. Nakon obdukcije bit će poznati svi detalji. 

Nakon ubojstva Lulić je sam u policijsku stanicu i priznao ubojstvo. 

Kako navodi Klix.ba, supružnici Lulić bavili su se i poljoprivredom, gdje je većinu posla obavljala supruga Mirela koja je bila uzorna i vrijedna supruga. Rifet i Mirela Lulić imaju troje djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 177

  • tibor21 30.06.2017.

    nitko ne zna što je bilo iza njihovih zidova tako da ne može nitko sudit možda je ona bila kriva varala ga dok je radio noćne smjene u policiji nitko ne zna .... uglavnom ljepa žena šteta mladog života

  • milivojka 29.06.2017.

    Moj bože više se ne možeš ni rastat od budale. Šta je ovo došlo na ovaj svijet svaki dan neko ubojstvo. Jadna djeca i obitelji.

  • OS_LEGA 29.06.2017.

    Što mu je to olakotna okolnost što ženu nije ubio iz službenog pištolja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare