To je to što me zanima!

Ispitali i Hrvoja Petrača, sinovi su prošli poligraf

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Novica Petrač kaže da su sami došli u policiju. Što su ga satima ispitivali, nije htio reći. Tijekom dana u zatvoru u Lepoglavi ispitali su i njegovog oca
Vidi originalni članak

Sinovi Hrvoja Petrača, Novica, Nikola i Roko, su prošli poligrafsko ispitivanje u sjedištu krim-policije u Heinzelovoj ulici. Prije poligrafa iskaz su dali istražiteljima. Njih policija nije pozvala na obavijesni razgovor.
- Sva trojica smo došli sami kako bismo skinuli ljagu sa svog imena. Jedva čekam dan kad će policija objaviti ime ubojice - rekao nam je Novica, koji je prošao poligraf odmah nakon Roka.
Što su ga ispitivali, nije želio reći. Kaže, ničim ne želi ugroziti policijsku istragu. Ivana Hodak bila je i njegova prijateljica.
Posljednji put s njom i Ljubom Pavasovićem bio je na ručku desetak dana prije ubojstva. Nakon Novice iz zgrade policije izašao je i Nikola.
- Kad sve ovo bude gotovo, hoćete li se vi ispričati obitelji Petrač - pitao je Novica okupljene novinare, koji su ga pitali i što je na optužbe rekao njegov otac.
- A što čovjek može reći - kaže Novica. Nisam ja Sanader, nije mi jasno čemu sva ta gužva - dodao je Novica.
Rekao nam je i kako sada želi samo mir i da nađu onoga koji je likvidirao Ivanu. Njegovog oca, Hrvoja Petrača, ispitali su u četvrtak tijekom poslijepodneva u zatvoru u Lepoglavi. Kako doznajemo, policija će ovih dana obaviti razgovor i s Vladimirom Zagorcem. Razgovori bi trebali biti obavljeni na “detektoru istine”.


NOVAK: ISPITALI SMO 200 LJUDI
Zbog ubojstva Ivane Hodak policija je dosad razgovarala s oko 200 osoba koje bi mogle imati korisne informacije o tom slučaju, a iako još nemaju osumnjičenih, u policiji vjeruju da su na tragu rasvjetljavanja tog zločina.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dudica 10.10.2008.

    tko ce se njima izviniti a kad ce se oni javnosti izviniti zbog ovog stanja u drzavi jer za ovo stanje kriv je njihov otac za stanje gotovine kriv je njihov otac a i dalje mislim da nisu ni oni sveci koji postenim radom zaradjuju za svoju obitelj

  • melkiot 10.10.2008.

    da da, policija objavi nešto,a mi da vjerujemo... i hočemo jer smo kretenski narod...

  • nix_zgd 09.10.2008.

    svaka država ima mafiju samo kod nas mafija ima državu

Komentiraj...
Vidi sve komentare