To je to što me zanima!

Ispitali muškarca iz Zaprešića: Nožem ubio slijepu suprugu, odredili mu istražni zatvor

Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnji osumnjičenik u lipnju u Zaprešiću, usmrtio svoju slijepu suprugu uslijed narušenih bračnih odnosa nakon čega si je pokušao oduzeti život, javlja ŽDO
Vidi originalni članak

Muškarac koji je 28. lipnja u Zaprešiću ubio svoju slijepu suprugu te pokušao presuditi i sebi ispitan je te mu je određen istražen zatvor.

UBOJSTVO U ZAPREŠIĆU Nožem ubio slijepu partnericu: 'Naše Angele više nema, tužni smo. Nikad nismo čuli galamu'

Priopćenje DORH-a donosimo u cijelosti:

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 28. lipnja 2023., provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenog hrvatskog državljanina (1994.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva iz članka 111. točka 2. i 4. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da je 29-godišnji osumnjičenik 18./19. lipnja 2023., u Zaprešiću, usmrtio svoju slijepu suprugu uslijed narušenih bračnih odnosa nakon čega si je pokušao oduzeti život.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici predložilo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika što je sudac istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici prihvatio i 28. lipnja 2023. osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela (članak 123. stavak 1. toč. 3. Zakona o kaznenom postupku) u trajanju od mjesec dana.

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici je 29. lipnja 2023., donijelo rješenje o provođenju istrage protiv okrivljenika zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva iz članka 111. točka 2. i 4. Kaznenog zakona.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • zamzung 29.06.2023.

    Progledala kad je upoznala ljubavnika.

  • HateDrunkDrivers 29.06.2023.

    Ovo je za 50 godina....sramota ako toliko ne dobije

  • Elektrokem1! 29.06.2023.

    Najzanimljivije je to što su mu odredili istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela,pa neće valjda još jedanput ubiti ženu kad ju je već ubio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare