To je to što me zanima!

Ispitivali oca Alena Ajkića zbog vrijeđanja policajaca

Oca brutalno pretučenog Alena Ajkića (20) u četvrtak ujutro su ispitali u policijskoj postaji. On je policajcima vikao 'bando' i psovao im majku
Vidi originalni članak

KristijanA M., policajac kojem je bio određen pritvoru do trideset dana zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda Alenu Ajkiću (20), pustili su na slobodu.
 - Ispitani su svi svjedoci pa više nije bilo osnovanih razloga za zadržavanje osumnjičenika u daljnjem pritvoru - potvrdila je glasnogovornica Županijskog suda u Karlovcu Alenka Laptalo. Alenov otac Edmir Ajkić (51) je pak u policiji bio na obavijesnom razgovoru zbog izgreda u utorak kada su u zgradu suda ulazili policajci koji su kobne večeri bili na benzinskoj postaji Tifon kada je pretučen Alen.
- Bio sam na razgovoru u postaji. Navodi se kako sam policajcima psovao majku. Vikao sam za njima 'bando', ali ih nisam psovao. To sam ja psovao svog maloga, Alena, jer je on za njima počeo vikati 'Hej,  Honda, Honda - rekao je Edmir Ajkic.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dakox 15.04.2010.

    Nije bit da li je cigan ili nije, nego je bit da li je covjek ili nije. Sto u njegovom slucaju nije tako, pa mali je kriminalac, a vjerujem da je otac jos veci.

  • non blondes 15.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • eurodiesel 15.04.2010.

    Kad policija tambura ne valja, kad policija ne tambura ne valja...dobro došli u zemlju licemjera i dvoličnjaka.... Hrvatsku!! Kad srce kaže licemjerstvo, kaže Hrvatska!! A o ovom malom Alenu će se još čitati....zapamtite dobro...pratite medije!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare