To je to što me zanima!

Ispod auta Željka Strize su našli eksplozivnu napravu

Splitska policija je utvrdila da je požar uzorkovala eksplozivana naprava koju su, nakon očevida u srijedu, pronašli ispod automobila Željka Strize
Vidi originalni članak

Mercedes bivšeg predsjednika kaštelanske HVIDR-e, Željka Strize (36), zapalio se u srijedu u Kaštel Lukšiću. Prednji dio automobila je u potpunosti izgorio.
Prema prvim informacijama požar na autu koji je bio parkiran na adresi Kašteline 26 B, buknuo je u noći oko 3 sata. Intervencijom vatrogasaca iz DVD-a Mladost vatra je brzo ugašena, već nakon 20 minuta. Kontroverzni Strize kaže kako je noć prije uredno parkirao auto pred zgradom te ističe da je siguran da nije riječ o kvaru na automobilu jer dio sada s njime nije imao problema. Mercedes je inače u vlasništvu Vladimira B. (44), a Strize ga je dosad koristio. Nakon očevida policija je utvrdila da je požar uzrokovala ekspolozija nepoznate naprave koje je bila podmetnuta ispod automobila. Još se ne zna o kakvoj se točno eksplozivnoj napravi radi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • sinke 21.05.2008.

    @dalcom to su njihovi branitelji , onog s mirogoja koji je takvima to omogučio jer do 90 nisu imali ni za cigarete i to su branitelji od onoga koji ide dalje. Šteta i žalosno mladih koji su poginuli nizašto.

  • dalcom 21.05.2008.

    to su naši branitelji ,novi mercedesi se voze,i tako a svi u kriminalu do grla ,pun kurac mi ih je i ove države

  • piria 21.05.2008.

    Poštovani admine! Koja to pravila nisam poštivala???? Ponovno me izbrišite, ali ja i dalje tvrdim da automobil nije potpuno izgorio kao što piše autor članka. Žalosno da psovke ostaje u komentarima, a arugumenti ne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare