To je to što me zanima!

Ispovjedi silovanih: Neka Angelina čuje moju priču

24sata Express: Tesma Elezović (62) tri mjeseca je bila zatočena u logoru i sad poručuje svima: Silovane žene ne mogu se zaljubiti u krvnike!
Vidi originalni članak

U srpskom logoru Omarska bilo je 36 žena. Sve smo proživljavale istu sudbinu. Silovana sam više puta, više se i ne sjećam kad je bio prvi, a kada posljednji put. Kad bi neki od ‘komandira’ viknuo ‘Ti izlazi!’, znalo se što te čeka. Ušao bi u sobu, a sve bismo sagnule glave da se ne bismo susrele s njegovim pogledom. Kad bi se bilo koja od nas vratila, samo bi šutjela, a mi je nismo ništa pitale. Znale smo točno što su joj radili. Nisu nas silovali samo vojnici, nego i srpski civili, mijenjali su se kako bi im palo napamet, počela je svoju ispovijest Tesma Elezović (62) koja je tri mjeseca bila zatočena u Omarskoj pokraj Prijedora u Bosni i Hercegovini.

NASTAVAK pročitajte u tjedniku 24sata Expressu!

Idi na 24sata

Komentari 40

  • tatamlata 28.08.2010.

    @optimist2@ \"Priznajem i javno poručujem,i sram me što sam muškarac\" - tako generaliziras? Pa kad je tako uskopi se. Ja sam ponosan sto sam muskarac i ponosan sto me rodila moja divna majka. Reci kakve ja veze mogu imat sa zvjerima i zvjerstvima opisanim u clanku?

  • user_49855 28.08.2010.

    Nemam riječi... :(

  • ivanmatko76 28.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare