To je to što me zanima!

Ispratili su brata i sestru: Suze za Marina i Marinu

Benkovac: Marina (24) i Marinu (22) je mučki ubio Marko Dukić. Ispratile su ih stotine sugrađana. Molitvu svećenika prekidali su jecaji njihove majke
Vidi originalni članak

Benkovac je u subotu poslijepodne bio najžalosnije mjesto u Hrvatskoj. Na svakom koraku osjećala se tuga zbog dvoje ubijenih sugrađana, brata i sestre Marine Palavra Kamber (22) i Marina Kambera (24). Iz kafića nije dopirala glazba, a zastave na svim državnim i drugim ustanovama bile su spuštene na pola koplja. Više stotina Benkovčana tužno je koračalo prema posljednjem počivalištu Marina i Marine. Molitvu svećenika prekidali su jecaji njihove majke Radoslave i ostale rodbine. Majka je nemoćno zazivala svoju djecu stojeći pokraj njihovih lijesova.
- Zašto me napuštate, dico moja - plakala je majka Radoslava Klicić grleći mlađeg sina, a otac je jedva stajao na nogama. Bijeli vijenci i cvijeće podsjećali su na dva mlada, bespotrebno ugašena života. Mnogima još uvijek nije jasno što se te kobne srijede navečer događalo u glavi Marinina bivšega dečka Marka Dukića (33), da na njezin 22. rođendan presudi njoj, njezinu bratu i na koncu sebi. On je pokopan dan prije u obližnjem Lisičiću. Obitelj ubijenih i dalje tvrdi da policija nije poduzela dovoljno kako bi spriječila Marka u zločinu. Marina je, naime, dan prije tragedije prijavila policiji da ju je napao i ozlijedio. Općinsko državno odvjetništvo okarakteriziralo je prijavu kao nasilničko ponašanje te narušavanje javnog reda i mira kao optužni prijedlog protiv djevojke. Samo sat poslije prijave policija je bila na ubojičinoj adresi, ali ga nisu našli. Došli su i sutradan, no opet ga nije bilo kući. Dok su ga tražili, on je smišljao ubojstvo svoje bivše djevojke. U svom je naumu, nažalost, i uspio.

DAN ŽALOSTI U BENKOVCU
Gradska uprava proglasila je u subotu Dan žalosti za ubijene brata i sestru. Zbog tragedije koja je snašla obitelj Kamber u subotu su sve zastave bile spuštene na pola koplja, a u kafićima nije bilo glazbe.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • something different 21.08.2010.

    I još je ta majka imala snage zamoliti mlade da nose bijele majice...da te srce zaboli

  • CHUPACHABRA 21.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • dew 21.08.2010.

    ovo je strašno, čitam članak i vaše komentare i samo mi suze krenu ! poćivali u miru!

Komentiraj...
Vidi sve komentare