To je to što me zanima!

Ispred kuće pao s 4 metra visine na stijene u more

Muškarac je sjedio pred kućom sa susjedom te je otišao do ruba terase, izgubio ravnotežu pa pao s oko pet metara visine na stijene. Slomio je prste
Vidi originalni članak

Supruga mu je umorna od puta otišla na spavanje, a Damir je sa susjedima sjedio na terasi. Spustio se par stepenica niže da udahne zrak. Moj sin, koji je sjedio s njima, krajičkom oka uhvatio je trenutak kad je zamahnuo rukama, vjerojatno pokušavajući održati ravnotežu, prepričava Veronika Stipić (60). Njen susjed Damir Bajić u nedjelju oko 23.30 u mjestu Gradac kraj Makarske pao je s terase ispred kuće visokog 4 metra na stijene u moru. Bajić je to poslijepodne sa suprugom stigao iz Nizozemske gdje živi. Odmah su ga svi potrčali spasiti. Pošto mu po mrkloj noći nisu mogli prići s kopna, spašavanje su organizirali brodom.
- Prevezli smo ga u lučicu gdje je već čekalo vozilo Hitne pomoći. Ne znamo što se točno zbilo. Nije bio pijan. Inače je dijabetičar i ima problema s hodanjem, a možda je i umor - kaže Veronika. Dodaje da Damir nije u životnoj opasnosti te da su liječnici utvrdili da ima prijelom ruke i prstiju.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • outrager 13.09.2010.

    eto, sa 5 metara i ništa, a nedavno čovjek od 30-ak godina padne sa 2 metra i na mjestu mrtav

Komentiraj...
Vidi sve komentare