To je to što me zanima!

Isprika i "medo" od pošte zbog naplaćene trošarine

U petak mi je stiglo pismo sa isprikom Hrvatske pošte i kovanica od pet kuna, zbunili su me i razveselili. To je jako lijepa gesta, kaže čitateljica
Vidi originalni članak

U ponedjeljak sam plaćala račune u poštanskom uredu u Vukovarskoj ulici. Bilo ih je dosta, pa nisam obračala pažnju na račun koji su mi izdali. U petak sam u poštanskom sandučiću našla kuvertu poslanu upravo od Hrvatske pošte. Bilo mi je čudno jer nisam znala zašto mi šalju ikakvu poštu, rekla nam je naša čitateljica  je Ljiljana iz Zagreba.
Ipak nije kuverta od Hrvatske pošte stigla prazna na Ljiljaninu adresu nego, na njezino veliko iznenađenje, sa zaljepljenom kovanicom od pet kuna.
- Otvorila sam kuvertu i ostala u zatečena. U njoj je bio papir na kojem su napisali ispriku i zalijepili pet kuna. Nazvala sam u poštanski ured pa su objasnili da su mi greškom naplatili trošarinu za račune koje sam plaćala u ponedjeljak. U moru svih ružnih stvari koje se događaju ovo je zbilja lijepa gesta. Papir ću uokviriti i sačuvati za uspomenu - kazala nam je Ljiljana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • PeGO 04.09.2009.

    lijepa gesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare