To je to što me zanima!

Ispunili joj san: Umrla 10 minuta nakon udaje kćeri

Susan (49) bolovala je od četiri tumora. Željela je doživjeti kćerinu svadbu. Umrla je samo 10 minuta nakon što je svećenik vjenčao njenu kćer Gemmu
Vidi originalni članak

Teško bolesna Britanka Susan Hope (49) htjela je doživjeti vjenčanje kćeri Gemme (28). To je i uspjela te je preminula 10 minuta poslije ceremonije koja je bila u dnevnom boravku obiteljske kuće u Gloucestershireu. Susan je imala rak dojke te tri tumora na mozgu. Čim se Susan stanje drastično pogoršalo Gemma je odlučila požuriti vjenčanje. Dobila je posebnu dozvolu od nadbiskupa da svećenik nju i zaručnika Darrena Russella (32) vjenča u kući.
- Majka i ja bile smo povezane od malena. Nije prošao ni dan, a da se nas dvije ne vidimo. Ona je bila moja najbolja prijateljica, a trebala je biti i moja vjenčana kuma - kaže Gemma koja se 16. veljače udala za Darrena. Čim ih je svećenik proglasio mužem i ženom, Gemma je otišla da kreveta gdje je ležala Susan. Njih dvije čvrsto su se zagrlile. Susan je od sreće zaplakala, još jednom duboko udahnula i preminula. Gemma kaže kako je sve bilo više tužno nego sretno jer će sa suprugom Darrenom moći dijeliti sreću dok sa majkom to neće uspjeti nikad više.
- Bilo je poput bajke sa jako tužnim završetkom. Susan je na životu držala jedino želja da bude na vjenčanju svoje kćeri - rekao je Darren.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • persida 01.03.2010.

    bed :-(

  • dusansk 01.03.2010.

    Za plakat...

  • maštrapan 01.03.2010.

    Život piše romane !!! Ovaj je tužan...pretužan

Komentiraj...
Vidi sve komentare