To je to što me zanima!

Istanbul: Kolinda se sastala s turskim gospodarstvenicima

Dodala je kako izrazito cijenimo aktivnosti turskih tvrtki u Hrvatskoj te kako punu potporu i poštovanje dajemo ulaganjima u hrvatski turizam, bankarstvo i energetiku
Vidi originalni članak

Uoči sudjelovanja na konferenciji Svjetskog kongresa anđela investitora, koji se održava u Istanbulu, predsjednica Kolinda Grabar Kitarović susrela se u nedjelju s turskim gospodarstvenicima.

Hrvatska i Turska su tijekom godina izgradile snažno prijateljstvo, razumijevanje i bliskost u svojim odnosima koje se preslikalo i na suradnju u okviru međunarodnih foruma, a napose u ključnim područjima od obostranog interesa, kazala je Predsjednica okupljenim gospodarstvenicima. Gospodarstvo je jedno od područja naše suradnje kojemu smo predsjednik Erdoğan i ja posvetili veliku pažnju prilikom susreta prošlog mjeseca, istaknula je predsjednica Grabar Kitarović. 

Dodala je kako izrazito cijenimo aktivnosti turskih tvrtki u Hrvatskoj te kako punu potporu i poštovanje dajemo ulaganjima u hrvatski turizam, bankarstvo i energetiku, područja od osobite važnosti za razvoj hrvatskoga gospodarstva. 

Pozvala je turske gospodarstvenike na nova ulaganja te istraživanja novih poslovnih prilika i projekata koje Hrvatska nudi, zahvalivši predstavnicima Vijeća za vanjskotrgovinske odnose (DEİK) i Hrvatsko-turskom poslovnom vijeću na nastojanjima da uspostave suradnju između tvrtki dviju zemalja i razvijaju nove poslovne projekte.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Brucka 18.02.2019.

    eto Turaka!

  • thompsonkristina34@gmail.com 17.02.2019.

    ja sam mislila da to necu nikad izgovorit.. al doslo je vrijeme i za to.. nama institucija predsjednice uopče ne treba.. i onako nema nikave ovlasti samo troskove nje i njezine svite..licemjerna je peteticna a bome u zadnje vrijeme i lazljiva... sram te bilo predsjednice.. nista za svoj narod nisi uradila.. a ta naslikavanja po raznoraznim takmicenjima.. nama ne znaci ama bas nista..vjerovala sam ti.. a nakon svega sta si izgovorila i slagala i pateticno licemjerno nam obznanila jucer.... samo jedno cu ti rec.. sto sam glasala.. glasala.. the end!!!

  • 17.02.2019.

    jel im prica o sinjskoj alci???

Komentiraj...
Vidi sve komentare