To je to što me zanima!

Istarski ipsilon: Motorist poginuo u sudaru s autom

Muškarac se kraj Kanfanara svom silinom zabio u Citroen Berlingo. Poginuo je na mjestu nesreće, a teško ozlijeđena supruga je prevezena u bolnicu
Vidi originalni članak

Nenad D. (25) iz okolice Kanfanara poginuo je u utorak nešto prije 23 sata u teškoj prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu kraj čvora Kanfanar. Njegova suputnica, doznajemo da je riječ o supruzi poginulog l.D. (23), je s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u pulsku Opću bolnicu. Nesretni par se vozeći na motociklu od Rovinja prema Kanfanaru svom silinom zabio u lijevu stranu crvenog Citroen Berlinga pulske registracije koji im se ispriječio na cesti silazeći s Istarskog ipsilona. Od siline udara motocikl se raspao. Motociklist je umro na mjestu nesreće. Uzrok nesreće se utvrđuje. U bolnicu je prevezen i vozač Berlinga V.S.(26) koji je lakše ozlijeđen. Uz rovinjsku policiju očevid je vodila Sena Midžić Putigna, istražna sutkinja Županijskog suda u Puli. Promet je na toj dionici zbog policijskog očevida bio u prekidu nekoliko sati, a prema Rovinju i Kanfanaru se vozilo zaobilaznim pravcem preko Limskog kanala.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ballastra 27.08.2008.

    ..upravo tako druže Tito !

  • drug Tito_1 27.08.2008.

    @kusirica mogu stavit rasvjetu koliko hočeš ali glupane i budale za volanom zaustavit nečeš.

  • Kusirica 27.08.2008.

    Za nevijerovat da se jos nije stavila rasvijeta na tom dijelu raskrsca? To je glavni izlaz, ne samo za Rovinj, nego i sire podrucije tog dijela Istre. Bez obzita na okolnosti neko bi sada morao odgovarat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare