To je to što me zanima!

Istina o Nadanu Vidoševiću: Sramio se vlastitog djetinjstva

Zašto je gomilao slike i trofeje? Kakav je bio kao dijete? Po čemu je sličan Ivi Sanaderu? U Expressu donosimo i drugi dio superpriloga o bezglutenskoj dijeti
Vidi originalni članak

Psiholozi su analizirali megalomaniju Nadana Vidoševića, koji se kao dijete jako sramio, a vršnjaci ga zadirkivali. Saznajte zašto je gomilao slike i trofeje, kakav je bio kao dijete, te po čemu je sličan Ivi Sanaderu.

Pročitajte tko su hrvatski kraljevi otpada i PET ambalaže, kao i veliki intervju s Miljenkom Jergovićem. 

Legendarni Stevo Karapandža otkriva kako je kuhao za Franka Sinatru, a trener Neven Spahija zašto je nakon samo nekoliko mjeseci otišao iz Cibone. 

Tu je i novi nastavak savjeta dr. Oza te petodnevni bezglutenski zdravi jelovnik. 

Ne propustite novi Express!

Idi na 24sata

Komentari 107

  • ćelavo 24.11.2013.

    dali će se i njegova djeca stidjeti ? a Sanaderove ćerkice, sigurno su ponosne, nemam osobno protiv njih ništa,ali što su ta dva oca,čovjeka,političara, napravili državi i društvu, a nisu samo ta dva,ima ih previše

  • azupani1 23.11.2013.

    Nekad sramežljivec, danas "proždrljivec".

  • black_cat 22.11.2013.

    kažu da prilika čini lopova..eto, bio je na takvoj poziciji, lider HGK ,ne vjerujem da se nije znalo da sve ove godine krade.imao je mjesečnu plaću o kojoj samo čovjek može sanjariti, ali nije mu bilo dosta..megalomanija..teška boljka, Vidoševića, Sanadera i ostalih za koje ćemo uskoro čuti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare