To je to što me zanima!

Istospolni brakovi od sad su legalni u svih 50 država SAD-a

Nakon što je predsjednik SAD-a Barack Obama 2010. potpisao zakon i dozvolio homoseksualcima služenje vojske, ovo je najveći uspjeh u borbi za njihova prava
Vidi originalni članak

Vrhovni sud u Sjedinjenim Američkim Državama donio je povijesnu odluku prema kojoj se istospolni parovi mogu vjenčati u svih 50 saveznih država. Trenutno 13 država u SAD-u brani istospolne brakove.

Odluka Vrhovnog suda zabranjuje saveznim državama da zabrane istospolne brakove, javlja Reuters.

Nakon što je američki predsjednik Barack Obama 2010. potpisao zakon i dozvolio homoseksualcima služenje vojske, ovo je najveći uspjeh u borbi za prava homoseksualaca. 

Idi na 24sata

Komentari 536

  • 29.06.2015.

    evo dogovor ovima koji su postavili svoj komentar na moj komentar. Nije uvjek da netko ima obitelj da ce dobiti posao vec pri ispunjavanju upitnika stoji da li si gay sto samim tim oni koji su gay imaju vecu privilegiju i samim tim " kao ugrozeni" i dobiju posao prije onih koji napisu da imaju obitelj.... iako taj koji je gay nij za uporediti po znanju, iskustvu, certifikatima i skolovanju.. Nadam se da sam Vam odgovorio na pitanje "gay ima privilegiju jer je kao ima prava i mora imati jednakost a bez obzira na kompetentnost"

  • ljubica ljubičica_1 28.06.2015.

    Bože došlo je vrime da nas uništiš.Jer ovo što se dogodilo u Irskoj sad u SAD nije ni najmanje normalno.Baš me zanima kakoće dva muškarca da imaju potomstvo ili dvi žene.Bolest ostaje bolest.

  • 27.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare