To je to što me zanima!

Istra: Poginuo u sudaru tri auta, šestero se ozlijedilo

Poginuli muškarac bio je suvozač u Passatu u koji se zabio Suzuki. Vozač Suzukija je prevelikom brzinom uletio u škare. On nije ozlijeđen u sudaru
Vidi originalni članak

Na Istarskom ipsilonu, između čvorova Ivoli i Cerovlje, u 11.10 sati su se sudarila tri vozila. Teže je ozlijeđeno šestero ljudi. Nešto iza 16 sati u riječkoj bolnici je umro 67-godišnji muškarac iz Poreča. Poginuli je bio suvozač u jednom od automobila koji su se sudarili. Gordana Ostavić iz istarske policije kaže da je nesreću skrivio 48-godišnji B.Z. iz Pule koji je vozeći se u Suzukiju u pravcu Pule prevelikom brzinom uletio u škare. Suzuki se svom silinom zabio u nailazeći Passat pulskih oznaka u kojem se kao suvozač vozio preminuli Porečan. Nakon silovitog sraza sa Suzukijem, odbijeni Passat se sudario sa Hyndai Getzom u kojem su teže ozlijeđeni vozač A.J. (23) iz Zagreba i njegova suputnica D.Č. (24) iz Duge Rese. Oboje su u šok sobi riječkog KBC-a. Puljanin koji je skrivio  nesreću prošao je neozlijeđen. U policiji kažu da će ga kazneno goniti za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom i teškim ozljeđivanjem. Uzrok nesreće je nepropisno preticanje i prevelika brzina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • drug Tito_1 19.06.2010.

    stara budala kakvo je zlo napravio, trebalo bi ga smaknut po kratkom postupku, nema veze jel to x ili y tako se ne vozi i ugrožava tuđe živote!!!!!!!

  • devil007 19.06.2010.

    Ipsilon sam počela izbjegavati odavno, kad mi je lik uletio u škarice iz kolone od 15-auta, iza zavoja sa mosta.... pa možete mislit koliko je vozio..... policije nigdje....pa nije ni čudo kako se vozi....

  • witch2001 19.06.2010.

    bemti ipsilon, svaki put kad idem po njemu molim dok ne sidem s njega, kosa mi se na glavi dize kad vidim kako se preticu kolone od 10+ vozila i ulijetanje u skare...aaa,nevolem ipsilon!

Komentiraj...
Vidi sve komentare