To je to što me zanima!

Istraga traje: U Zadru ubijena žena, policija privela sina (26)

Policija je počela istragu kad im se obratila prijateljica žene i kazala kako ju je u petak oko 6.30 sati zvao 26-godišnji sin pokojnice i rekao da majke nema kod kuće
Vidi originalni članak

Zadranin (26) kojeg policija sumnjiči da je u petak ubio vlastitu majku (49) u Ulici Antuna Barca na zadarskom Smiljevcu boluje od manične depresije.

- Policijski službenici izašli su na intervenciju i uz nalog pretražili prostor stana i ulaza stambene zgrade te u ostavi u prizemlju pronašli tijelo 49-godišnjakinje s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt, stoji u izvanrednom policijskom priopćenju.

Dvoje blizanaca od 11 godina Centar za socijalnu skrb je nakon pronalaska tijela odmah  privremenim rješenjem uputio majčinoj prijateljici i susjedi koja je sve prijavila policiji. Njihov, odnosno otac 26-godišnjaka, inače branitelj u Domovinskom ratu, ubio se prije 12 godina dok je majka bila trudna s blizancima. Tada su počele i psihičke smetnje 26-godišnjaka koji, navodno, u posljednjih nekoliko godina uzima i opijate.

Mladićevoj su majci liječnici navodno, dok je on još bio u pubertetu, savjetovali liječenje zatvorenog tipa, no ona je odlučila da će sin nastaviti živjeti doma i kao udovica s troje djece sama se borila s teškom obiteljskom situacijom.

Susjedi u četvrti koja je nakon vijesti o tragičnoj smrti utihnula kažu da je mladićevo stanje godinama bilo jako loše, a u posljednje vrijeme viđali su ga noću kako besciljno luta kvartom.

Žale za susjedom koju opisuju kao brižnu majku, dodajući kako ih sve ovo ipak nije začudilo.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ArijanAvdagić 09.05.2015.

    znaći kao najgori kriminalac na druge bi ruke dizao a na svoje nebi ma gledaj al si mudar

  • irinn 09.05.2015.

    Grozna tragedija, žao mi je cijele obitelji ponaosob ali smatram da si je sama presudila time što ga nije adekvatno liječila. Ako su joj savjetovali liječenje zatvorenog tipa onda to i nije baš šala (sada to i vidimo).Misim da ljudi ne shvaćaju dovoljno ozbiljno psihičke bolesti.Može se živjeti dugo bez lijekova i nadzora, da, a onda jedan- evo ovakav scenario.Žao mi je ovih blizanaca, pitanje je hoće li oni ikad ostvariti normalan život

  • hadred18 09.05.2015.

    Ubijena je Mirjana Smolić.

Komentiraj...
Vidi sve komentare