To je to što me zanima!

Istraga tvrdi: Kapetan je glavni osumnjičeni za nestali MH370

Zaharie Ahmad Shah (53), prema tvrdnjama u istrazi malezijske policije, jedini nije imao baš nikakvih planova, kako društvenih, tako i poslovnih, nakon kobnog leta
Vidi originalni članak

Službena policijska istraga nestalog malezijskog leta MH370 navodno je identificirala kapetana kao glavnog osumnjičenog , javlja Mirror .

Malezijska policija otkrila je da kapetan Zaharie Ahmad Shah (53) , oženjen i otac troje djece, nije imao nikakve privatne ni poslovne planove nakon kobnog leta, za razliku od ostalih članova osoblja.

Otkrile su ga i vježbe na simulatoru leta?

Njihova istraga također je otkrila da je programirao simulator leta vježbama za let duboko u južnom Indijskom oceanu i slijetanje na otok s kratkom pistom . Te su vježbe potom izbrisane iz memorije simulatora leta, no računalni stručnjaci uspjeli su ih 'vratiti'.

Idući tjedan objavljuju novo područje pretrage

Podjetimo, let MH370 nestao je 8. ožujka , letio je iz Kuala Lumpura prema Pekingu. U zrakoplovu je ukupno bilo 239 ljudi . Do danas , nakon masovne potrage za zrakoplovom, još nisu pronašli ni jedan trag nestalog Boeinga 777 .

Australske vlasti tvrde da će u sredinom idućeg tjedna objaviti novo područje koje će detaljno pretraživati .

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Mustafa Aga 23.06.2014.

    Kapetanu su nasli samo jednu manu...Covek je cist kao suza...Kako je to moguce u ovo doba svakojake ljudske prljavstine...Pa nekom svojom logikom kontaju...Onda mora da je kriv...

  • Macchiato 22.06.2014.

    Kako smo svi naivni, kako jedan avion može nestati s lica Zemlje, a da nitko o tome ništa ne zna. Ovo što je nama putem medija dojavljeno, obične su spekulacije. Istinu nećemo saznati!

  • Veni Vidi Vici 22.06.2014.

    Samo 24sata ne znaju gdje je eroplan i dje su putnici............. Kaj ? Ima vas jos ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare