To je to što me zanima!

Pripuz je još uvijek u bolnici: Nije razgovarao s istražiteljima

Veći dio osumnjičenih jučer je ispitan u Uskoku, a nakon što se tijekom dana ispitaju ostali od 12 osumnjičenih koji su dostupni policiji tužiteljstvo će odlučiti hoće li za neke od njih zatražiti istražni zatvor
Vidi originalni članak

Petar Pripuz, osumnjičen za izvlačenje milijuna iz CIOS-a, tvrtke za zbrinjavanje glomaznog otpada, još je u bolnici i istražitelji s njim do sada nisu razgovarali. Kako nam je rekao njegov odvjetnik Anto Nobilo, on je istražiteljima dostavio punomoć i čeka da ga pozovu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veći dio osumnjičenih jučer je ispitan u Uskoku, a nakon što se tijekom dana ispitaju ostali od 12 osumnjičenih koji su dostupni policiji tužiteljstvo će odlučiti hoće li za neke od njih zatražiti istražni zatvor.

Ako do toga dođe, o tome će odlučivati sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • purgerica prva 01.06.2017.

    Jel netko razmišlja što na to kaže većinski vlasnik, najjači u zbrinjavanju otpada na svijetu: Scholz International Holding GmbH, Njemačka, Broj iz registra: HRB 730898, Naziv registra: Sudski registar Prvostupanjskog suda u Ulmu, Nadležno tijelo: Sudski registar Prvostupanjskog suda u Ulmu, OIB: 13269134991, Njemačka, 73457 Essingen, Berndt-Ulrich-Scholz-Strasse 1. Meni se čini da je ovo čista osveta i veze Dobrović, Petrov -Cvitan! Imaju oni svoje "zbrinjavače" otpada, zna Roglić! Al evo nisu prošli! E moj Božek "Krik"!

  • 01.06.2017.

    Čim prođu izbori taj slučaj ode u zaborav!:D

  • jabbar 01.06.2017.

    Čovjek operirao srce,a idioti ga došli hapsiti?Mogli ste i u subotu,na izbornu šutnju.Bilo bi humanije!Tko stoji iza ove nehumane lakrdije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare